Paras luokka käytettäväksi pimeässä ja pimeässä

Dark and Darkerissa on 6 luokkaa, ja pelaajat haluavat tietää, mikä luokka on paras. Vastaus tähän kysymykseen ei ole aivan yksinkertainen, sillä paljon riippuu pelityylistäsi. Jotkut luokat ovat kuitenkin hieman parempia kuin toiset. Joten tässä on paras luokka, jota sinun pitäisi käyttää Dark and Darkerissa.

Table
  1. Mikä on paras luokka Dark and Darkerissa?
    1. Rogue – Paras luokka Dark and Darker -sarjassa
    2. Ohjattu toiminto

Mikä on paras luokka Dark and Darkerissa?

Paras luokka Dark and Darkerissa on Rogue. Älä huoli, muut luokat eivät ole huonoja. Jokaisella niistä on etunsa. Mutta Rogue on vain luokka, joka erottuu muista, varsinkin jos haluat soittaa yksin. Roguen lisäksi toiseksi paras luokka, jota voit käyttää tässä pelissä, on Wizard. Siksi näitä kahta luokkaa suositellaan tähän peliin.

Rogue – Paras luokka Dark and Darker -sarjassa

Rogue on luokka, jolla on nopein luonne. Tämän luokan suurin vahvuus piilee heidän vaivautuneisuudessaan. Vaikka et voi mennä taisteluihin kuin soturi tai barbaari. Darknessin avulla voit helposti kohdistaa vihollisesi ja lopettaa heidät nopeasti. Siksi niitä suositellaan myös yksinpeliin. Heidän aseensa ovat tikarit. Yhdistä ne oikeisiin etuihin, niin voit lisätä niiden vahinkoa, lisätä myrkkyä ja tehdä paljon muuta. Toinen Roguesin suuri vahvuus on niiden kyky poimia lukkoja ilman lukkovalitsinta. Heillä on myös Piilota-ominaisuus, joka tekee niistä näkymättömiä, kunnes liikutat hahmoasi. Muista vain ottaa taistelusi oikein tilanteen mukaan ja sinulla ei pitäisi olla ongelmia nauttia tämän luokan käytöstä.

Ohjattu toiminto

Jos et pidä läheisistä tappelevista hahmoista tai käytä taikuutta, tämä kurssi on sinua varten. Tämän oppitunnin oppiminen voi kestää jonkin aikaa. Mutta ymmärtämisen jälkeen miten loitsujärjestelmä toimii, alat käyttää tätä luokkaa täysillä. Opeta velhollesi loitsuja, kuten Magic Missle, Fireball, Lightning Strike ja tietysti näkymättömyys. Kuten nimestä voi päätellä, se tekee hahmostasi näkymätön. Ja nämä olivat muutamia loitsuja vain muutaman mainitakseni. Sinun pitäisi leikkiä niiden kanssa nähdäksesi, mikä toimii sinulle. Lopuksi, jos huomaat, että velho ei ole sinun juttusi ja haluat silti käyttää loitsua, Cleric-luokka on myös hyvä valinta. Tämä kattaa tämän oppaan siitä, mikä on paras luokka käytettäväksi Dark and Darker -tilassa. Koska olet kiinnostunut tästä pelistä, sinun kannattaa tutustua myös muihin oppaihimme sen pelaamiseen pelata moninpeliä, palvelinyhteysongelmien vianmääritysja valitse alue.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up