Paras paikka Reagent Loot Container Farmille Sons of the Forestissa

Sons of The Forestin reagenssisaalissäiliöt ovat siunaus monille pelaajille. Nämä mustat, keltaiset tai harmaat arkut sisältävät tärkeitä resursseja, jotka auttavat sinua selviytymään. Mutantit ja tappavat demonit pitävät sinut aina varpaillasi tällä saarella. Tämän seurauksena menetät varmasti myös terveyden, ammuksia ja ruokaa. Vain muutaman ryöstölaatikon avaamisesta ei ole paljon hyötyä. Tätä silmällä pitäen olemme koonneet tämän oppaan sinulle. Löydä Sons of The Forestin paras maatilapaikka reagenssisaalissäiliöille.

Paras reagenssisaalissäiliötila – Metsän lapset

Kuvan lähde: WoW missions
Jos haluat saada useita reagenssisäiliöitä yhteen paikkaan, siirry yllä olevassa kuvassa ilmoitettuun paikkaan. Kun saavut tänne, huomaat kaksi hylättyä helikopterikenttää lyhyen matkan päässä toisistaan. Näiltä helikopterikentiltä löytyy useita reagensseja. Niiden ulkonäkö ja muoto voivat vaihdella - ne ovat pieniä mustia laatikoita, joiden keltainen kansi peittää ne.

Näiden lisäksi huomaat myös joitain käyttökelvottomia golfkärryjä. Mitä golfautot tekevät tällä alueella, kysyt? No, mekin olemme tietämättömiä, kuten sinäkin. Ainoa asia, jonka pitäisi kiinnostaa sinua, on näiden kärryjen takana oleva valtava kontti. Nämä reagenssisäiliöt ovat väriltään harmaita ja kooltaan suurempia kuin helikopterikentällä olevat. Löydät kourallisen näitä golfkärryjä eriteltyinä alueelta. Alla on joitain tavaroita, joita voit löytää näistä reagenssilaatikoista: Tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Sons of The Forestin parhaasta maatilan sijainnista reagenssisaalissäiliöille. Toivomme, että tämä opas auttoi sinua. Lisää vinkkejä ja temppuja löydät sivuiltamme Metsän lapset Relow Game -osiossa.

Table
  1. Paras reagenssisaalissäiliötila – Metsän lapset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up