Paras pokeball käytettäväksi Pokemon Scarlet & Violet -pelissä

Pokemon Scarlet & Violet on saavuttanut suuren suosion hyvin lyhyessä ajassa. Tämä peli sisältää satoja uusia ja vanhoja Pokemoneja, joita voit saada kiinni ja taistella. Niiden kaikkien kiinni saaminen ei kuitenkaan ole niin helppoa, ja jotkut Pokemonit tuovat sinulle varmasti vaikeaa aikaa. Mutta älä huoli, on olemassa useita tehokkaita pokepalloja, joita voit käyttää taistelussa kasvattaaksesi saalisprosenttiasi. Koska pelissä on saatavilla yli 21 palloa, voi olla vaikea valita, mikä niistä on paras käyttää. Jos kamppailet saman kysymyksen kanssa ja etsit ihanteellista palloa käytettäväksi, olemme täällä auttamassa. Tässä artikkelissa olemme maininneet Paras Pokeball Pokemonin pyydystämiseen Pokemon Scarlet & Violet -pelissä.

Mikä on paras pokeball käytettäväksi Pokemon Scarlet & Violet -pelissä?

Paras Pokeball, jota voit käyttää Pokemon Scarlet & Violetissa, on Nopea pallo & Ajastin Pallo. Nämä kaksi palloa eivät koskaan petä sinua vain, jos käytät niitä oikein ja tehokkaasti. Kuitenkin Mestaripallo se on epäilemättä ylivoimainen pallo ja myös paras. Mutta se ei ole kilpailun voittaja, koska käyttäjä saa vain yhden niistä per peli. Joten haluat säästää sen vaikeammin saatavalle Pokemonille. Mainittu pallo auttaa sinua myös Pokemon-paradoxin metsästämisessä. Pikapallon käyttämisen temppu on yrittää saada Pokemon kiinni ensimmäisellä heitolla. Tai tämän pallon kiinniottonopeus ehtyy jokaisen käytön jälkeen. Ja ajastinpallosta puheen ollen, se on hyödyllinen, kun olet hukannut jopa 9-10 rullaa. Tämä johtuu siitä, että tämän pallon kiinniottonopeus on melko voimakas 9. tai 10. kentällä. Jos sinulla ei vielä ole mainittua palloa laukussasi, katso alla olevasta artikkelista paikat saadaksesi ne.

  • Pian Pallo: Saatavilla Delibird Presents Shop & Poke Martista hintaan 1 000 Poke Dollars.
  • Ajastin Pallot: Saatavilla Delibird Presents Shop & Poke Martista hintaan 1 000 Poke Dollars.

Nyt tiedät, mitkä ovat parhaat ja ihanteelliset pokepallot käytettäväksi Pokemon Scarlet & Violet -pelissä. Joten mene eteenpäin, varastoi ne mahdollisimman pian ja aloita pyydystämään niin monta Pokemonia kuin pystyt. Tämä vastaa kysymykseesi, kun olet täällä, älä unohda tarkistaa Paras Pokemon Tera Raidille.

Table
  1. Mikä on paras pokeball käytettäväksi Pokemon Scarlet & Violet -pelissä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up