Paras siirtopaketti Marvel Snapissa (2023)

Ei ole epäilystäkään siitä, miksi Marvel Snap oli vuoden 2022 paras mobiilipeli. Tämä vuoropohjainen esitys on ilo pelata kaikille Marvel-faneille. Näytä strateginen ajattelutapasi rakentamalla täydellinen voittava pakka. Jokaisella tämän pelin kortilla on kyky, joka hyödyttää pelaajia. Tällaiset kortit voidaan yhdistää yhdeksi pakkaksi saadakseen siitä kaiken irti. Vaikka voit rakentaa tiedoston Hävitä kansi tai Tuhoa kansi, siirtopakka voi myös olla avaimesi voittoon. Kiehtovaa eikö? Tässä on oppaamme, joka esittelee Paras joukko liikkeitä rakentaa Marvel Snapissa.

Table
 1. Paras Marvel Snapiin rakennettu siirtopaketti
  1. Miksi sinun pitäisi valita tämä kansi?

Paras Marvel Snapiin rakennettu siirtopaketti

Tässä ovat kaikki kortit, joissa on parhaasta siirtopakasta siirtobuffeja:

 • Korppikotka
 • Kraven
 • Moni mies
 • Hulk Buster
 • Rautanyrkki
 • Amerikka Chávez
 • Tohtori Strange
 • Takki
 • NightCrawler
 • Heimdal
 • Miles Morales
 • Ihmisen soihtu

Miksi sinun pitäisi valita tämä kansi?

Korppikotka tuo paljon arvoa Marvel Snapin liikkeen pakkaukseen. Korppikotka saa +5 Tehoa joka kerta kun se liikkuu pelissä, joka voi jatkuvasti lisätä vahvuuttaan. Kraven on seuraava iso asia tässä pakassa hänen takiaan lisää tehoa aina, kun kortti liikkuu sen vieressä. Edelleen, Useita Mies on kortti, joka haastaa Marvel Snap -liikepakan. Kun Multiple Man -korttia siirretään, jättää kopion edelliseen paikkaan, mikä lopulta lisää tehoa. voit käyttää Hulk Buster yhdistämään ja parantamaan Multiple Mania lisäämällä hänen valtaansa. Ennen molempia voit käyttää a Rautanyrkki kortti siten, että kun Multiple Man -kortti heitetään sen jälkeen, se siirretään luomaan kopio ja lisäämään tehoa.
Amerikka Chávez se on Marvel Snapin joustavin kortti, joten lisäsin sen Move Deckiin. Vaikka sillä ei ole liikkumiskykyä, sen ylivoimainen raakavoima voi varmistaa voiton missä tahansa paikassa. Seuraavaksi listalla ei ole kukaan muu kuin mystisten taiteiden mestari, Tohtori Strange. Tämä kortti voi liikuttaa korttia suurimmalla voimalla sen sijaintiin. Siitä on hyötyä Vulturelle, Kravenille ja Multiple Manille, koska he saavat suuria etuja aina, kun kortti liikkuu pelissä. Tikarin pimeä puolisko, Takki antaa molemmille pelaajille mahdollisuuden siirtää korttia vastaavilla myöhemmillä vuorollaan. Se tuntuu hieman arpapeliltä täällä, mutta useimmiten siitä on vain hyötyä. Lisäksi kannattaa ottaa riski, sillä jokaisella vastustajalla ei ole liikekorttia mukanaan. Halvin mutta dynaaminen kortti, a Yöllinen indeksoija voi olla siirretty kerran missä tahansa pelissä tarvittavassa asemassa. Bifrostin vartija, Heimdal siirtää kaikki muut kortit vasemmalle, mikä lopulta hyödyttää sinua. Haluat ehkä pelata Miles Morales heti kortin liikkumisen jälkeen. Tämän vuoksi Miles Morales -kortin energiakustannuksia on alennettu ja se on toteutettu 1 kortin siirron jälkeen. Tämä tekee siitä tehokkaimman kortin Marvel Snapin Move Deckissä. Lopuksi meillä on Fantastic Fourin kuumin jäsen, the Ihmisen soihtu. Voit saada paljon raakavoimaa ihmissoihduna Teho kaksinkertaistuu joka kerta, kun sitä siirretään.
Tämän kaiken kattaa paras Marvel Snap Move -dekki. Jos pidit tästä artikkelista hyödyllisenä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Marvel Snap -oppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up