Paras taso Ancient Debrisille Minecraftissa [2023]

Ancient Debris on yksi Minecraftin harvinaisimmista ja arvokkaimmista resursseista. Se on noin 12 kertaa harvinaisempi kuin timantti, eikä sitä myöskään voi tuhota tulipalossa, laavassa tai räjähdyksessä. Näitä lohkoja käytetään luomaan Netherite-sirpaleita, joita käytetään edelleen Netherite-harkkojen luomiseen. Jos et tiedä mistä sen löytää, voimme auttaa sinua. Näin löydät parhaan tason Ancient Debrisille Minecraft 2023:ssa.

Table
  1. Paras spawn taso Ancient Debrisille Minecraftissa [2023]
    1. Paras tapa löytää muinaisia ​​roskia

Paras spawn taso Ancient Debrisille Minecraftissa [2023]

Muinaisten roskien yleinen kutupaikka on aktiivinen Y taso 15 Alankomaissa. Harvinainen ja kallisarvoinen malmi löytyy periaatteessa tasojen 8-22 välillä. Kuitenkin tasolla 15 on yleensä yleisin kuteminen. Sinun on kuitenkin ensin otettava koordinaatit käyttöön pelissä löytääksesi Ancient Debris -tason. Ennen kuin lähdet Alankomaihin, varmista, että sinulla on korkealaatuinen panssari ja työkalut muinaisten roskien hankkimiseen. Tämän mineraalin louhinnan tiedetään olevan yksi vaikeampaa jauhaa pelissä, sinun on oltava hieman kärsivällinen. Voit valita käytön TNT laajennus kaivos tai Strip kaivostoimintaa saadakseen tämän resurssin. Mutta näytämme sinulle parhaan ja tehokkaimman tavan saada muinaista roskaa:

Paras tapa löytää muinaisia ​​roskia

Minecraftin sängyt voivat räjähtää Netherissä ja Endissä. Lisäksi ne on helppo valmistaa TNT:hen verrattuna. Näin voit käyttää niitä muinaisten roskien löytämiseen:

  • Kaivaa ensin lohkoja tunnelin luomiseksi Y taso 14.
  • Laita nyt sänky alas ja aseta kaksi lohkoa siihen sulkeaksesi tunnelin.
  • Ota seuraavaksi 5–6 askelta taaksepäin ja luo vuorovaikutus sängyn kanssa a räjähdys.

Räjähdys tuhoaa palan heikkoja lohkoja ympärilläsi. Älä huoli, Ancient Debris on vastustuskykyinen tulipaloon ja muihin räjähdyksiin. Jatka sen etsimistä, kallisarvoinen malmi näyttää erilaiselta kuin muut Alankomaiden lohkot. Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Ancient Debrisien parhaasta tasosta Minecraft 2023:ssa. Toivomme, että tästä oppaasta oli apua. Lisää sijaintioppaita ja muita vinkkejä ja temppuja löytyy meidän Minecraft-osio Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up