Parempia tapoja ruokkia eläimiä kääpiölinnoituksella

Dwarf Fortressin avulla Bay 12 on luonut yhden realistisimmista pelimaailmoista. Lähes kahden vuosikymmenen ajan se on pitänyt pitkäaikaiset pelaajat koukussa ja houkuttelee jatkuvasti myös uusia. Syynä on se, että joka päivä on ikuinen närästys löytää uusia asioita pelissä. Eläinten ruokkimisen kaltaiset asiat ovat erittäin tärkeitä, koska ne auttavat kääpiöitäsi ylläpitämään peliä. Mutta monet pelaajat eivät tiedä, miten se tehdään. Joten näytämme sinulle kuinka ruokkia eläimiä kääpiölinnoituksella.

Kuinka ruokkia kasvinsyöjäeläimiä kääpiölinnoituksella? [Selitetty]

Eläinten ruokkiminen pelissä on helpommin sanottu kuin tehty. Huomaa, että olemme maininneet vain kasvinsyöjät ja ei-lihansyöjät. Se johtuu siitä, että lihansyöjä- eläimet Tehoa syöttää automaattisesti itse avulla Kananmuna Ja Lihat saatavilla tallessasi. Kasvinsyöjät tarvitsevat kuitenkin sinun osallistumistasi ylläpitääkseen itsensä. Voit ruokkia kääpiölinnoituksen kasvissyöjäeläimiä asettamalla ne a laidunta. Tässä on muutamia nopeita ohjeita sen tekemiseen:

  • Siirry Zone-valikkoon ja etsi Pen/Grazing-vaihtoehto
  • Sijoita laitu käyttämättömälle alueelle
  • Valitse eläimet, jotka haluat laittaa laitumelle

Kun olet sijoittanut laitumesi, varmista, että varastossasi on tarpeeksi ruohoa ja muita esineitä, joita laidunmies söisi. Muista, että jotkut kasvinsyöjät vaativat suuremman laitumen. Sano vaikkapa an norsu, sarvikuonotai a vettä puhveli. Jos pidät liian monta suurta eläintä yhdellä laitumella, tämä voi johtaa nälkä koska tulee olemaan a puute ruohosta. Yritä räätälöidä laitumet kunkin kasvinsyöjän koon ja ruokahalun mukaan. Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää eläinten ruokkimisesta kääpiölinnoituksella. Jos tämä opas auttoi sinua, tutustu vastaavaan sisältöömme Player Tweak -sivu.

Table
  1. Kuinka ruokkia kasvinsyöjäeläimiä kääpiölinnoituksella? [Selitetty]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up