Parhaat aseet Callisto-protokollassa

Callisto-protokolla on vallannut pelimaailman myrskyn. Pelottavan ympäristön ja tappavien vihollisten lisäksi pelissä on myös kunnollinen kokoelma aseita, joista valita, tarkalleen yhdeksästä! On varmasti mahdollista, että saatat olla järkyttynyt siitä, mitkä aseet olisivat sinulle sopivia. Olemme siis kuratoineet tämän oppaan näyttääksemme sinulle parhaat Callisto-protokolla-aseet.

Parhaat valittavat aseet Callisto-protokollassa

Huomaa, että tällä luettelolla ei ole erityistä järjestystä tai sijoitusta. Nämä ovat yksinkertaisesti aseita, joiden laatu on suuri, vaikka jotkut ovatkin enemmän kuin toiset. Sen enempää puhumatta, katsotaanpa ensimmäistä:

Tainnutuspapu

Tämä on ainoa nujakka ase että voit pelata. Stun Baton on melko voimakas lähitaisteluissa. Se on yksi Callisto-protokollan parhaista aseista ja on erittäin hyödyllinen pelissä, koska sinun ei tarvitse huolehtia ammuksista. Sinun on kuitenkin käytettävä paljon rahaa sen päivittämiseen pelin edetessä ja kohtaat kovempia vihollisia.

Skunk Gun

Toinen hyvä ase Callisto-protokollassa on Skunk Gun. Se on a edullisempi mellakka-aseversio (seuraava luettelossa), mutta siinä on silti kunnollisia roiskevaurioita. Siinä on kuitenkin a pieni -lehteä mikä tarkoittaa, että joudut tuhlaamaan aikaa aseesi lataamiseen tavallista enemmän.

Mellakkaase

Mellakkaase on ehdottomasti paras ase Callisto-pöytäkirjassa. Se on pohjimmiltaan haulikkoharrastus. Aseessa on järjetön määrä vaurioita yhdistettynä siihen, että siinä on roiskevaurioita, mikä tarkoittaa, että se voi tuhota suuria vihollisryhmiä helposti. Jos se ei riitä, mellakkaase vaihtoehtoinen tuli voi hajota mikä tahansa vihollinen jonkin sisällä erottaa Ammun. Tämä vie meidät parhaiden Callisto Protocol -aseiden luettelon loppuun. Jos pidit tästä oppaasta, pysy kuulolla Callisto-protokollasivu Juuri täällä.

Table
  1. Parhaat valittavat aseet Callisto-protokollassa
    1. Tainnutuspapu
    2. Skunk Gun
    3. Mellakkaase

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up