Parhaat aseet käytettäväksi Sons Of The Forestissa ja täydellinen luettelo

Valittavana on useita aseita Sons of the Forestissa. Mutta kun etenet pelin läpi, löydät parempia aseita niiden tilalle. Ja siksi, että tiedät, mitkä niistä löydät, sinun pitäisi auttaa sinua pitämään niitä silmällä. Joten tässä on luettelo kaikista Sons of the Forestin aseista ja parhaista alussa käytettävistä aseista.

Luettelo kaikista Sons of the Forestin aseista

Ase
Kaveri
Muotoiltu kirves Tulikirves Moderni kirves Taktinen kirves Kirves pommi askartelu jousi ja nuoli askartelu nukka askartelu Molotov Cocktail askartelu slingshot keihäs taskulamppu askartelu veitsi Machete veitsi veitsi luu lähitaistelu moottorisaha soihdut lähitaistelu lähitaistelu käsivarsi Melee melee melee melee katana Katkaistut jalat Lähitaistelu Lapio Lähitaistelu Mailit Lähitaistelu Tainnutushenkilökunta Nujakka Yhdistelmä Jousi Ranged Varsijousi Kantakranaatit Pistoolin kantomatka Revolveri Tainnutusase Tainnutusase

Parhaat SotF:n alussa käytettävät aseet

Jokaisen tyypin parhaat aseet alussa ovat:

  • Taktinen kirves: Tämä on ase, jolla aloitat. Erittäin hyödyllinen materiaalien keräämiseen ja alustan pystyttämiseen ensimmäisten päivien aikana. Mutta muutama otos tästä voi myös auttaa sinua poistamaan pohjassasi liikkuvat kuoret. Tai tule hyökkäämään sinua vastaan.
  • Jousi ja nuolet ja keihäs: Nämä aseet ovat helpoimpia valmistaa varhaisessa vaiheessa. He tarvitsevat hyvin vähän materiaaleja, kuten tikkuja, naruja, teippiä ja kangasta. Mutta se ei voi olla hyödyllinen vain eläinten metsästyksessä, vaan myös suojella itseäsi vihollisilta.
  • Taisteluveitsi: Tämä on oletusveitsi, jonka saat alussa. Viidakkoveitsi soveltuu parhaiten vihollisesi hakkerointiin. Mutta sinun on oltava tyytyväinen tähän, kunnes voit avata sen.
  • Luu: Voit hankkia sen helposti tappamalla mutantit, jotka tulevat hyökkäämään sinua vastaan. Polta sitten heidän ruumiinsa, niin saat itsellesi kätevän lähitaisteluaseen.
  • Pistooli: Edelleen yksi helpoimmista aseista löytää varhain. Löydät aseen valtameressä kelluvasta pelastuslautasta. Ainoa ongelma on, että lautan lähellä on hai. Joten varmista, ettet kiirehdi tai saatat kuolla.

Muista, että nämä eivät ole pelin parhaita aseita. Nämä ovat vain parhaita aseita, joita voit käyttää alussa, kunnes löydät parempia aseita. Tämä kattaa tämän Sons of the Forestin aseluettelooppaan ja parhaat alussa käytettävät aseet. Suosittelen tutustumaan myös meidän Metsän lapset -osiossa, jos tarvitset lisää apua tämän pelin kanssa.

Table
  1. Luettelo kaikista Sons of the Forestin aseista
    1. Parhaat SotF:n alussa käytettävät aseet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up