Parhaat Brotato-modit, joita kokeilla (2023)

Brotato on Blobfishin kehittämä roguelike areena-ampuja. Täällä pelaat perunana, joka yrittää selviytyä tappamalla kaikki tielleen tulevat muukalaiskaltaiset olennot. Tässä pelissä voit käyttää jopa 6 asetta samanaikaisesti kaataaksesi satoja kaikista suunnista tulevia vihollisia. Hauskuus ei lopu tähän, pelaajat voivat jopa asentaa peliin modeja ja tehdä siitä entistä jännittävämmän. Useiden verkossa saatavilla olevien modien valitseminen voi kuitenkin viedä aikaa. Joten auttaaksesi sinua päättämään, tässä on luettelo parhaat Mods Brotato jota kannattaa ehdottomasti kokeilla.
Vastuuvapauslauseke: Tällaisten epävirallisten modien asentaminen voi olla uhka tietokoneellesi, asenna ne omalla vastuullasi.

Table
 1. Kaikki ladattavat ja asennettavat Brotato-modit (2023)
  1. Ostoksilla
  2. Murhaaja
  3. Extation
  4. Damin arsenaali
  5. Maahantunkeutuminen
  6. star wars mod
  7. mod huijauksia

Kaikki ladattavat ja asennettavat Brotato-modit (2023)

Tässä on luettelo kaikista Brotato-modeista, jotka voit helposti asentaa. Jos haluat ladata modit nyt, tutustu oppaan lopussa mainittuun linkkiin.

Ostoksilla

Tämä modi voi olla todella hyödyllinen, jos olet uusi pelissä. Shoptaton avulla voit ostaa kaikki aseet pelin alussa. Toisin sanoen, avaa kaikki lukitut aseet ilman vaatimusta täyttää. Joten asenna se, siirry sitten valikkoon ja valitse ase tai esine, jonka haluat ostaa.

Murhaaja

Assassin on yksi suosituimmista modeista pelaajille, jotka ovat kyllästyneet katsomaan valkoista perunaa. Sen avulla voit lisätä peliin 2 uutta hahmoa ja 3 uutta asetta. Monet käyttäjät ovat kuitenkin ilmoittaneet menettäneensä edistymisensä tämän modin takia. Joten asenna se vain, jos et voi menettää edistymistietosi.

Extation

Extatoionin avulla käyttäjä voi helposti lisätä uutta sisältöä peliin. Tämä modi sisältää 43 uutta esinettä, 6 uutta aseluokkaa, 7 uutta päivitystä, 39 uutta asetta ja 6 uutta hahmoa. Joten mene eteenpäin ja asenna se, jos haluat tehdä pelistä hauskempaa. Extatonionia pidetään myös yhtenä parhaista ladattavista Brotato-modeista.

Damin arsenaali

Dami's Arsenal on myös melko hyvä modi, joka lisää peliin 4 uutta asetta. Aseet ovat Kunai, Fireball, Air Slash ja Fire Greatsword. Joten jos sinulla ei ole mainittua asetta, asenna se nyt.

Maahantunkeutuminen

Jos olet pelannut jonkin aikaa ja olet kyllästynyt samaan sisältöön, Invasion on oikea valinta sinulle. Tämä modi lisää uutta sisältöä Space Gladiators -pelistä, jonka on myös kehittänyt Blobfish. Mukana 116 uutta esinettä ja 3 uutta asetta.

star wars mod

Jos olet Star Wars -fani, meillä on juuri sinulle sopiva juttu. Tämän modin avulla voit lisätä aseita, Star War -aiheisia esineitä ja myös uusia hahmoja. Pelaajat voivat nähdä uusia hahmoja, kuten Darth Vader, Yoda, Leia, C-3PO, Kenobi, Boba Fett ja paljon muuta.

mod huijauksia

Cheat Mod on varmasti hyödyllinen kiireisinä aikoina. Jos olennot ovat ajaneet sinut nurkkaan ja sinulla ei ole hyviä aseita tai esineitä mukanasi, voit valita niitä milloin tahansa. Voit ladata mainitut modit tästä Paikka ja sieltä löydät tarvitsemasi linkit. Tämä tiivistää kaiken parhaista Brotato-modeista, joita voit kokeilla. Jos sinulla on ongelmia asennuksessa, tarkista se miten modeja asennetaan pelissä. Jos haluat lisää vinkkejä ja temppuja, katso muut Videopelioppaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up