Parhaat Discord-palvelinyhteydet Pet Simulator X:n kaupankäyntiin

Pet Simulator X on yksi Robloxin pelatuimmista peleistä. Yksi tämän pelin kiehtovimmista elementeistä on uusien lemmikkien hankkiminen. Käytä kaupankäyntipaikkaa -ominaisuuden lisäksi yksi
voi vaihtaa lemmikkejä muiden pelaajien kanssa. Ainoa asia, jota vaaditaan, on toinen pelaaja, joka on myös valmis kauppaan. Maailma on suuri ja sinun voi olla vaikea löytää tällaisia ​​pelaajia. Ei
huolestu, sillä tämä opas esittelee joitain Parhaat Discord-palvelimet Pet Simulator X -kaupankäyntiin

Table
 1. Pet Sim X Discord -palvelin kaupankäyntiin (palvelinlinkeillä)
  1. BIG Games (virallinen palvelin)
  2. PetSimXValues.com | Kauppa ja arvot
  3. PSX-kauppa | 20K
  4. PSX-kauppiaat
  5. X Trading lemmikkisimulaattori

Pet Sim X Discord -palvelin kaupankäyntiin (palvelinlinkeillä)

Jos sinulla ei ole ketään, jonka kanssa vaihtaa lemmikkejä, tässä on sinulle pieni apu. Liity näihin Discord-palvelimiin, joista löydät samanhenkisiä pelaajia kauppaamaan Pet Simulator X:ssä:

BIG Games (virallinen palvelin)

Mikä voisi olla kaikista Discord-palvelimista kiehtovampaa kuin virallinen? Tällä palvelimella on tuhansia aktiivisia Pet Simulator -pelaajia. Sen lisäksi, että voit käydä kauppaa ja vastaanottaa legendaarisen lemmikin, olet myös yhteydessä virallisiin pelipäivityksiin. Tällä hetkellä tällä palvelimella on 4 94 655 jäsentä.

PetSimXValues.com | Kauppa ja arvot

Tämä Discord-palvelin, jossa on 120 663 jäsentä, on tarkoitettu vain lemmikkien vaihtoon. Pääset kaikkiin Pet Simulator X:n kaupallisiin kanaviin ja yhteisökanaviin kirjoittamalla vahvistuskanavaan ?verify. Varmista kuitenkin, ettet vaihda mitään muuta vastaavaa Roux tai jokin muu esine.

PSX-kauppa | 20K

Se on yksi parhaista Discord-palvelimista Pet Simulator X -kaupankäyntiin. Kun olet käynyt läpi vahvistusprosessin, voit vapaasti liittyä kaupankäyntikanavaan. Sieltä sinulla on laaja valikoima 20 594 jäsentä (tällä hetkellä), joiden kanssa voit vaihtaa lemmikkejä.

PSX-kauppiaat

Kuten he sanovat, PSX Tradersin jäsenet ovat yhtä aktiivisia kuin vilkkaassa kahvilassa. Kirjoitushetkellä tällä Discord-palvelimella oli yli 15 000 jäsentä. Sinun tarvitsee vain liittyä Pet Sim X:n kaupankäyntikanavaan ja aloittaa tarjousten tekeminen ja neuvotteleminen legendaarisista lemmikeistä.

X Trading lemmikkisimulaattori

Liity tähän yli 15 000 jäsenen yhteisöön voidaksesi käydä kauppaa Pet Simulator X:llä. Lisäksi on kanavia, joissa kaikki jäsenet ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa lähettämällä meemejä. Tämä kattaa kaiken parhaista Discord-palvelimista Pet Simulator X -kaupankäyntiin. Kun olet täällä, muista tutustua toiseen oppaaseemme kuinka käydä kauppaa lemmikeillä tässä pelissä. Voit myös tutustua muihin tuotteisiimme Roblox oppaat saadaksesi lisää tällaista sisältöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up