Parhaat Fire Emblem Engage -pelissä käytettävät aseet

Kun etenet FE Engagen läpi, taistelut alkavat väistämättä kovettua. Vaikka hahmojesi päivittäminen on tärkeää, Fire Emblem Engagen parhaiden aseiden tunteminen voi edistää tai katkaista edistymistäsi. Mutta sinun ei tarvitse huolehtia, sillä tämä opas auttaa sinua valitsemiesi aseiden arsenaalissa.

Table
 1. Luettelo Fire Emblem Engagen parhaista aseista
  1. FE Engagen parhaat jouset
  2. Parhaat miekat
  3. Parhaat kirjat
  4. Parhaat veitset
  5. Parempia keihäitä

Luettelo Fire Emblem Engagen parhaista aseista

FE Engagen parhaat jouset

Lendabair on yksi pelin parhaista jousista. 80 % osuman ja 16 tehon ansiosta pystyt helposti ampumaan pitkän kantaman laukauksia kohteisiin. Jos sinulla ei vielä ole sitä, jäät paitsi kaikesta hauskasta.

Parhaat miekat

Caladbolg on ehdottomasti yksi vahvimmista miekoista pelissä. Sillä on järjettömän suuri määrä Might- ja Hit-tilastoja, noin 15 ja 95 prosenttia. Zephia pudotti tämän miekan luvussa 21.

Parhaat kirjat

Tomit ovat täydellisiä aseita panssaroituja yksiköitä vastaan. Ja Nova on ehdottomasti yksi tämän kategorian parhaista aseista Fire Emblem Engagessa. Nova on voimakas teos, jonka Griss julkaisee luvussa 23. Jos aloitat taistelun, voit hyökätä kahdesti. Novalla on 5 Might ja noin 75 % osumatilastot pelissä.

Parhaat veitset

Jos olet salaperäinen taistelija, et mene pieleen Carnwenhanin kanssa. Se on itse asiassa legendaarinen lyhyt miekka, joka tuhoaa ja myrkyttää vihollisesi. Carnwenhanilla on 80 % Hit ja 28 Might. Et kuitenkaan voi seurata tai lyödä ensin, jos aloitat taistelun.

Parempia keihäitä

Spears ovat täydellinen vastakohta miekoille FE Engagessa. Parasta kaikista on epäilemättä Venomous. Se on legendaarinen keihäs, joka tuhoaa ja myrkyttää viholliset, joihin osut. Hänen tilastonsa ovat varsin vaikuttavia. 34 Mightin ja 80 % Hitillä Venomousin pitäisi olla ensisijainen vaihtoehto. Tämä on kaikki mitä sinun tulee tietää Fire Emblem Engagen parhaista aseista. Toivomme, että tästä oppaasta oli apua. Lisää peliin liittyviä vinkkejä ja temppuja löytyy sivuiltamme FE Engage Relow Game -osiossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up