Parhaat käynnistysloitsut Minecraftissa

Minecraft 1.16 antoi pelaajille mahdollisuuden kokeilla uutta Netherite-panssaria, ja sen mukana tuli kaikki uudet lumoukset. Vaikka panssari on hyvä perussuojaus useimpia vihollisia vastaan, loitsut tarjoavat maagisia etuja yksittäisille panssarikappaleille. Katsotaanpa parhaita Minecraftin käynnistysloitsuja.

Parhaat käynnistysloitsut Minecraftissa

Korjaus I

Tämä loitsu korjaa saappaasi kokemuspallojen avulla, joita keräät pelin aikana. Käytä Unbreaking III:ta yhdessä tehdäksesi saappaistasi luodinkestäviä. Tämä voidaan löytää kalastamalla, käynnistämällä ratsioita, viidakkotemppeleitä ja kauppaa.

Suojaus IV

Kuten nimestä voi päätellä, Protection IV toimii yleisenä suojana melkein mitä tahansa vahinkoa vastaan. Tätä voidaan käyttää kaikissa panssarityypeissä, ja enintään 64 %:n vahinkovähennys voidaan saavuttaa, kun kaikki osat on lumoutunut.

Putoava sulka IV

Tämä loitsu vähentää kaiken tyyppisiä putoamisvaurioita, joita pelaaja saa Feather Falling IV:llä vähentämällä vahinkoa 48%. Tämä on elintärkeä lumous pelaajille, jotka rakastavat tutkia avointa maailmaa ja tarvitsevat lisäsuojaa.

Frost Walker II

Tämän loitsun avulla voit kävellä veden päällä luomalla jäälohkareita liikkuessasi. Nämä sopivat suurten järvien ja jokien ylittämiseen helposti ja nopeasti. Bonuksena et saa vahinkoa tulipaloista ja magmapalikoista.

Thorns III

Tämä loitsu aiheuttaa vahinkoa hyökkääjille, kun he hyökkäävät pelaajaa vastaan. Piikkiloitsu voi aiheuttaa 1½ - 4 sydäntä vahinkoa pelaajan tasosta riippuen. Tämän voi saada kalastamalla, kauppaa kyläläisen kanssa tai saaliiksi.

Syvyys Strider III

Tämä loitsu lisää pelaajan nopeutta veden alla. Perusversio vähentää soittimeen kohdistuvaa veden painamista Depth Strider III:n avulla, jolloin pelaajat voivat uida yhtä nopeasti kuin kävellä maalla. Nämä ovat Minecraftin parhaat käynnistysloitsut. Katso muut oppaat Kuinka kopioida kohteita ja enemmän Minecraftliittyviä aiheita Relow Gameissa.

Table
 1. Parhaat käynnistysloitsut Minecraftissa
  1. Korjaus I
  2. Suojaus IV
  3. Putoava sulka IV
  4. Frost Walker II
  5. Thorns III
  6. Syvyys Strider III

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up