Parhaat korjaukset Steam-ostokseen, joka on estetty työvirheen vuoksi

Anna minun arvata, olit silmäsi ostamassa äskettäin julkaistua peliä tai klassikkohittiä, joka oli myynnissä Steam-kaupassa. Valinnastasi riippumatta kohtaat nyt virheen, joka asettaa äskettäin ostamasi pelisi "toimivaan" tilaan tuntikausia. Ymmärrämme turhautumisesi ja voimme myös auttaa sinua. Näin voit korjata Steam-ostoksen, joka on juuttunut toimintavirheeseen.

Table
 1. Steam-ostos estetty – parhaat korjaukset
  1. Tarkista, onko Steam-palvelin kaatunut
  2. Peruuta odottavat tapahtumat
  3. Sammuta välityspalvelin ja kaikki VPN-sovellukset
  4. Tarkista maksutietosi ja tilisi saldo

Steam-ostos estetty – parhaat korjaukset

Tarkista, onko Steam-palvelin kaatunut

Ensin sinun tulee tarkistaa, onko Steam-palvelin alasajo. Jos palvelin on katkos, et todennäköisesti voi suorittaa ostoa loppuun. Voit tarkistaa Steam-palvelimen tila Juuri täällä. Jos palvelimet ovat käynnissä, mutta kohtaat edelleen saman ongelman, tutustu seuraavaan ratkaisuun.

Peruuta odottavat tapahtumat

Tämän menetelmän pitäisi todennäköisesti korjata Steam-ostoksesi, joka on juuttunut toimintavirheeseen. Jos sinulla on odottava tapahtuma Steamissä, sinulla on ongelmia uusien pelien ostamisessa ja lataamisessa. Joten jos edellistä ostosta ei ole vielä vahvistettu, uusi peliostoksesi epäonnistuu lopulta. Voit tehdä sen seuraavasti:

 • Avaa Steam Launcher ja napsauta "Tilin tiedot"
 • Sen jälkeen voit klikata "Näytä ostohistoria"
 • Valitse kaikki pelit, joissa on a "Odottaa" tagi ja paina "Peruuta tämä tapahtuma"
  Käynnistä nyt Steam uudelleen ja yritä ostaa haluamasi peli uudelleen.

Sammuta välityspalvelin ja kaikki VPN-sovellukset

Jos odottavien tapahtumien peruuttaminen ei auttanut, yritä poistaa välityspalvelimet tai mikä tahansa VPN-ohjelmisto käytöstä. Jos et käytä niitä, voit siirtyä viimeiseen vaiheeseen. Steam-käytäntö rajoittaa VPN-verkkojen käyttöä pelien ostamiseen halvemmalla. Kun olet poistanut käytöstä, yritä tarkistaa, onko osto onnistunut. Jos tämä menetelmä ei toiminut sinulle, katso lopullinen ratkaisumme.

Tarkista maksutietosi ja tilisi saldo

Jos olet yrittänyt kaikkesi korjataksesi töissä juuttuneet Steam-ostoksesi, tämä on viimeinen vetosi. Sinun tulee yrittää tarkistaa, ovatko maksutietosi oikein. Jos vastinetta ei löydy, Steam-ostoksesi todennäköisesti epäonnistuu. Tarkista myös, onko tililläsi riittävästi saldoa. Ostoksesi epäonnistuu, jos et tutki näitä näkökohtia. Nämä ovat kaikki korjaukset Steam-ostolle, joka on estetty toimintavirheen vuoksi. Jos tästä oppaasta oli apua, katso lisää tämän tyyppisiä korjauksia omalta sivustoltamme Steam sivu tässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up