Parhaat Overwatch 2 Twitch streamerit

Blizzard Entertainmentin lokakuun alussa 2022 julkaisema Overwatch 2 saavutti nopeasti suosion miljoonien pelaajiensa keskuudessa. Peli on energinen, hauska pelata ja pitää edeltäjänsä hengen elossa. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi peli on kerännyt niin paljon huomiota, johtuu Twitch-striimauksista. Olitpa uusi Overwatch-käyttäjä tai kokenut veteraani, olet ehkä törmännyt pelikatkelmiin lukemattomilta sisällöntuottajilta. Saatat ihmetellä, ketkä ovat Overwatch 2 Twitchin suosituimmat striimarit tällä hetkellä. Olipa kyseessä viihdetarkoituksiin tai parannusehdotuksiin, olemme luoneet luettelon juuri sinua varten.

Luettelo parhaista Overwatch 2 Twitch -suoratoistolaitteista

ML7

Mihai Lupașcu, joka tunnetaan nimellä ML7, on romanialainen Twitch-striimaaja. Häntä pidetään yleisesti Overwatch 2:n tukikategorian parhaana pelaajana. Useimmiten ML7 käyttää mieluummin Anaa, vankkaa tukisankaria. Se ei ainoastaan ​​tuota katsojilleen viihdyttävää sisältöä, vaan se tarjoaa myös arvokkaita neuvoja parantamiseen. Jos haluat hallita tukikategoriaa OW2:ssa, sinun ei pitäisi katsoa pidemmälle kuin mahtava ML7.

Emongg

Jos etsit raakaa viihdearvoa, Emongg on aivan parhaiden Overwatch 2 Twitch -striimaajien joukossa. Hän pelasi CSGO:ta pitkään ennen kuin päätyi Twitchiin. Jeff "Emongg" Anderson loistaa tankina OW2:ssa. Pelin sisällä kilpailevaa peliä ympäröi myrkyllisyys, joten Emongg tuo raitista ilmaa. Hän pysyy positiivisena ja menettää harvoin malttinsa. Emongg ansaitsi palkintonsa, kun hänet kutsuttiin liittymään San Francisco Shockiin, joka on yksi Overwatch Leaguen 20 joukkueesta.

Lokki

Lokkia pidettiin pitkään herra Overwatchina. Se on inspiroinut tuhansia ihmisiä pelaamaan. Vaikka hän ei enää pelaa ammattimaisesti, häntä pidetään edelleen laajalti yhtenä Overwatch 2:n parhaista Twitch-suorapelaajista. Brandon Larned, Seagullin takana oleva mies, on lahjan lahja. Tämä antaa hänelle mahdollisuuden näyttää lumoavalta ja leikkisältä samalla kun se tuhoaa vihollisjoukkueet kokonaan.

xQc

xQc:n aika Twitchissä on ollut vain vuoristorataa. Hänet on usein kielletty suoratoistoalustalta, mutta hän on edelleen yksi seuratuimmista tekijöistä tällä listalla. Félix Lengyel, joka tunnetaan paremmin nimellä xQc, on kerännyt tähän mennessä 11,5 seuraajaa Twitchissä. Overwatchia ammattimaisesti pelannut xQc on tällä hetkellä osa Luminosity Gamingia, ammattimaista e-urheiluorganisaatiota. Vaikka kanadalainen ei lähetä kovin usein, hänen OW2-pelivideonsa ovat katsotuimpia. Jos haluat oppia lisää taktiikoista ja pitää hauskaa, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua xQC:hen.
Lue myös: xQc ja Adept erosivat?

Dafran

Viimeinen listallamme on Daniel Francesca tai yksinkertaisesti Dafran. Tanskalainen streameri on erittäin suosittu Overwatch-yhteisössä. Vaikka se on ollut suosittu vääristä syistä Twitchissä. Dafran on kohdannut useita pelikieltoja toimikautensa aikana alustalla. Mutta se ei vähennä sitä tosiasiaa, että hän on yksi parhaista Overwatch-pelaajista. Sen seuranta on vertaansa vailla. Jotkut fanit pitävät häntä myös pelinerona, vaikka hän ei trollaa. Kaiken kaikkiaan Dafran on yksi hauskimmista Twitch-striimauksista, jotka sinun pitäisi ehdottomasti katsoa. Siinä on melkein kaikki, mitä meillä oli tällä hetkellä parhaissa Overwatch 2 Twitch -striimauksissa. Tämä luettelo on vain henkilökohtainen mielipide, ja on mahdollista, että olemme saaneet unohtaa muita merkittäviä striimaajia. Lisätietoja saat tutustumalla luetteloomme osoitteessa Twitchin 50 parasta striimaajaa täällä Relow Gameissa.

Table
 1. Luettelo parhaista Overwatch 2 Twitch -suoratoistolaitteista
  1. ML7
  2. Emongg
  3. Lokki
  4. xQc
  5. Dafran

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up