Parhaat panssarilumot käytettäväksi Minecraftissa

Minecraftissa useiden vaarallisten olentojen ainoana tarkoituksena on viedä sinut alas hinnalla millä hyvänsä. Joten tässä tilanteessa varmista, että panssari on ajan tasalla ja riittävän hyvä auttamaan sinua selviytymään. Armorilla on myös valtava rooli suojautumisessa väkijoukoilta, zombeilta ja muilta. Voit aina varustaa sen loitsuilla, jotta se olisi parempi kuin ennen. Koska pelissä on tarjolla erilaisia ​​loitsuja, pelaaja miettii, kumman valita. Jos kamppailet saman kysymyksen kanssa, autamme sinua selvittämään sen. Tässä oppaassa olemme rajanneet hakuasi ja maininneet Parhaat panssarilumot käytettäväksi Minecraftissa.

Mitkä ovat Minecraftin parhaat panssariloitsut?

Hyvän suojan ja kestävyyden takaamiseksi Korjaus, tulipalon sammutus, & tuhoutumaton ne ovat parhaita panssariloihotuksia, joita voidaan käyttää Minecraftissa. Koska voit varustaa vain yhden kerrallaan, päätös on sinun. Se voi kuitenkin ehdottomasti vaihdella pelaajien tarpeiden mukaan. Joten jos tutkit parhaillaan Alankomaita, Fire Protection on sinulle sopiva. Jos kohtaat vihollisia tarpeeksi usein, Mending & Unbreaking -loitsut pitävät sinut ja panssarisi turvassa. Paremman ymmärryksen saamiseksi katsotaanpa mainittujen Chestplate-lumojen yksityiskohtia.

Mending - Minecraftin paras panssarilumous

Korjausloitsu keskittyy panssarikappaleen korjaamiseen koko pelin ajan. Kuitenkin joka kerta kun se korjaa panssareitasi, se maksaa sinulle osan XP-palloistasi. Varmista siis, että keräät niin paljon XP:tä kuin mahdollista säilyttääksesi panssarisi käyttöiän. Haittapuolena on, että et voi saada Mendingiä lumoustaulukon avulla. Ja se on saatavilla vain valtionkassan kautta tai käymällä kauppaa kirjastonhoitajien kanssa.

Tulipalon sammutus

Jos tuli tai laava on heikkoutesi, älä mieti kahdesti ennen kuin varustat palosuojauksen. Koska se suojaa sinua tulivaurioilta, Alankomaiden biomin tutkimisen ei pitäisi olla ongelma. Saadaksesi sen, sinun tarvitsee vain tehdä se lumouspöydän avulla.

tuhoutumaton

Unbreaking on myös yksi pelin parhaista Chestplate-lumuista kestävyyden suhteen. Tämä lumous lisää panssarikappaleen kestävyyttä ja pidentää sen kestoa. Joten jos törmäät joihinkin luurankoihin, niiden nuoli ei tee paljon vahinkoa sinulle ja panssarillesi. Mendingin tapaan sen saa kuitenkin vain kirjastonhoitajan aarteiden tai kaupan kautta. Jos et vieläkään ole varma, mitä sinun pitäisi valita, käytä sitä Suojaloitsu ja sinä pärjäät. Nämä olivat kaikki parhaita panssarilumoja, joita voit käyttää Minecraftissa. Kun olet täällä, tarkista parhaat Kypärä & Leggingsit lumoa pelissä. Jos haluat lisää vinkkejä ja temppuja, katso muut Videopelioppaat.

Table
  1. Mitkä ovat Minecraftin parhaat panssariloitsut?
    1. Mending - Minecraftin paras panssarilumous
    2. Tulipalon sammutus
    3. tuhoutumaton

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up