Parhaat Roblox-pelit äänichatilla [January 2023]- Soittimen muokkaus

Äänichat on hauska lisä verkkopeleihin, sillä sen avulla voit saada uusia ystäviä ja jakaa kokemuksiasi yhdessä. Sama koskee Roblox-pelejä. Vaikka äänikeskustelu on hyödyllinen oikeassa merkityksessä käytettynä, se voi myös olla melko myrkyllistä. Pienten lasten turvaamiseksi pelinkehittäjien käytännöt sallivat vain yli 13-vuotiaiden pelaajien käyttää äänichatia. Sinun on suoritettava iän vahvistusprosessi, joka tehdään vahvistamalla rekisteröity matkapuhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Jos olet suorittanut tämän prosessin ja mietit "millä Roblox-peleillä on äänipuhelu?", olet oikeassa paikassa. Tässä oppaassa on kaikki mitä tarvitset.

Table
  1. Roblox-pelit äänichatilla [January 2023]
    1. Kuinka saada äänipuhelu Robloxissa

Roblox-pelit äänichatilla [January 2023]

Roblox-pelit, joissa on äänikeskustelu, ovat taivaassa tehty ottelu. Tämä pätee kuitenkin vain, jos pelaat hyvätapaisessa aulassa. Tai asiat voivat muuttua happamaksi todella nopeasti. Tässä on kuitenkin ilman pitkiä puheita parhaat äänichat-pelit.

Kuinka saada äänipuhelu Robloxissa

Kun olet vahvistanut tilisi, pelin sisäisen äänichatin käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Tässä on mitä sinun tulee tehdä:

  • Ensin mene osoitteeseen "Tilin asetukset" Roblox Launcherista.
  • Mene nyt kohtaan "yksityisyys" muodossa.
  • Aktivoi tai poista käytöstä "Ota äänichat käyttöön" vaihtoehto ON.

Tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä käyttääksesi äänichattia Robloxissa. Toivomme, että sinulla on hyvä pelikokemus. Jos aulan pelaajat ovat kuitenkin myrkyllisiä, voit yksinkertaisesti poistaa äänichatin käytöstä asetuksista. Tämä kaikki on käsitelty Roblox Gamesissa äänichatilla. Toivomme, että tämä opas on auttanut sinua. Jos olet kiinnostunut saamaan ilmaislahjoja, tutustu ilmaisiin koodeihin Blox hedelmättai Äänen nopeus Simulaattorikoodit meillä Roblox osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up