Parhaat rooliasetukset Goose Goose Duckille

Gaggle Studios Inc:ltä tulee Goose Goose Duck. Peli on pohjimmiltaan With Us -klooni. Se onnistui kuitenkin valloittamaan pelaajat Steamissä ja Androidissa. Toisin kuin among Us, tässä massiivisessa moninpelissä on useita rooleja. Joten joskus voi olla vaikeaa tietää, miten kukin toimii. Tässä oppaassa näytämme sinulle Goose Goose Duck Duckin parhaat rooliasetukset.

Table
 1. Goose Goose Duckin parhaat rooliasetukset
  1. 5-8 pelaajaa (1 ankka ja 0-1 neutraali)
  2. 9-12 pelaajaa (mukaan lukien 2 ankkaa ja 2-3 neutraalia)
  3. 13-16 pelaajaa (3 ankkaa ja 3-4 neutraalia)

Goose Goose Duckin parhaat rooliasetukset

Jos olet aulan isäntä, sinulla on vapaus valita roolit, joita haluat pelata. Olipa kyseessä ankka, hanhi tai neutraali lintu, niillä jokaisella on oma roolinsa. Joten, olemme eritelleet parhaat roolityypit Classic-tilassa aulan koon perusteella. Ilman pitkiä puheita tässä ovat parhaat Goose Goose Duck -rooliasetukset:

5-8 pelaajaa (1 ankka ja 0-1 neutraali)

 • Neutraalit: Dodos
 • Hanhet: Kastike, Keskikokoinen, Vigilante, Lintuharrastaja, Poliitikot, Seppä, Seikkailija, Insinööri, Katusiili, Verikoira
 • Ankat - kannibaali, vakooja, vakooja, juhla

9-12 pelaajaa (mukaan lukien 2 ankkaa ja 2-3 neutraalia)

 • Neutraalit: Vulture, Pigeon, Hawk, Pelican
 • Hanhet: Kanadan, Sheriffi, Detective, Undertaker, Julkkis, Avenger, Esper ja Astral
 • Ankat: Hitman/henkivartija, äänenvaimennin, salamurhaaja, ammattilainen, morphling, identiteettivaras, hautausmies, näkymättömyys, sarjamurhaaja ja velho

13-16 pelaajaa (3 ankkaa ja 3-4 neutraalia)

 • Neutraali: Dueling Dodo
 • Hanhet - matkia
 • Ankat: Lovers, Demolitionist ja Ninja

Classicin ehdotetut rooliasetukset selitetty

Ensimmäisessä kategoriassa sinun tulee valita 1 ankka ja vähintään 1 neutraali, jonka on oltava Dodo. Voit valita minkä tahansa ankan neljästä mainitusta roolista, jotka ovat Cannibal, Spy, Snitch ja Party. Voit vapaasti täyttää jäljellä olevat paikat erilaisilla hanheroleilla. Toisessa pelaajaryhmässä sinulla on oltava 2 ankkaa ja vähintään 2-3 neutraalia.
Neutraaliksi hahmoksi voit valita yhden seuraavista: Vulture, Pigeon, Hawk tai Pelican. Hanhia ja ankkoja varten voit valita ne omistetuista vaihtoehdoista. Viimeinen luokka on 12-16 pelaajan aula. Täällä tarvitset 3 ankkaa ja 3-4 neutraalia. Dueling Dodon tulisi olla yksi niistä, kun taas loput voidaan täyttää haluamillasi rooleilla. Samoin yhden hanheistasi tulisi olla mimikko, kun taas muut roolit voidaan valita mieltymystesi mukaan. Ducksille sinun on kuitenkin valittava Lovers, Demolitionist ja Ninja. Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää parhaista Goose Goose Duck -rooliasetuksista. Jos haluat lisää pelin oppaita, pysy kuulolla Osio Goose Goose Duck.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up