Parhaat soolotunnit Dark And Darkerissa

Dark And Darker on saavuttanut suuren suosion hyvin lyhyessä ajassa. Sillä ei ole väliä, onko se pelitestissä, monet pelaajat ovat jo harrastaneet tätä Dungeon Crawl -seikkailupeliä. Eri käyttäjät ympäri maailmaa odottavat innolla pääsevänsä pelaamaan tätä peliä yksin hallitakseen vankityrmiä itse. Jos kuitenkin aiot tehdä samoin, kerron teille, että on tarpeeksi vaikeaa selviytyä yksin. Tämä saa pelaajat miettimään, mitä ne ovat Parhaat soolotunnit pelissä Dark and Darker.

Luettelo Dark And Darkerin parhaista soolotunneista

Kuudesta saatavilla olevasta Dark and Darker -luokasta, Punainen & Barbaari ne ovat paras soololuokka, johon sinun pitäisi mennä. Valitettavasti kehittäjien mukaan soolojonot eivät kuitenkaan ole saatavilla lähiaikoina. Joten jos aiot pelata yksin, sinut kohtaa joukkueita vastaan. Mutta älä huoli, mainitut tunnit antavat sinun ehdottomasti hallita luolaskun itse. Ymmärryksen parantamiseksi saamme lisätietoja Rouge & Barbarian -luokasta.

Punainen

Tällä tunnilla pääset varmasti joukkuetaisteluihin, jos pelaat korttisi oikein. Rouge tunnetaan erityisesti varkauksistaan, jossa hän voi muuttua näkymättömäksi, kunnes tapahtuu liike tai äkillinen hyökkäys. Toisaalta Rouge on myös melko nopea suuren liikkeensä ja hyökkäysnopeudensa ansiosta. Lisäksi hän voi nopeasti ryöstää arkkuja ja avata lukkoja käyttämättä lukkopoimua. Ainoa haittapuoli, jonka kohtaat, on heikko terveysallas. Tämän ansiosta viholliset voivat kaataa sinut yhdellä laukauksella lähietäisyydeltä. Mutta jos aiot olla ovela, tämä on ihanteellinen soolotunti.

Barbaari

Jos hiippailu ja salailu eivät ole pelityylisi, Barbarian on oikea valinta sinulle. Pelaajat, jotka haluavat mennä all-in ja aiheuttaa vakavaa vahinkoa vihollisille, voivat ehdottomasti mennä tähän luokkaan. Lisäksi barbaarit liikkuvat myös melko nopeasti, mikä helpottaa vihollisten jahtaamista tai pakoon tarvittaessa. Nopeudesta puheen ollen, tämä luokka voi myös avata arkkuja ja rikkoa ovia erittäin helposti pelkällä murskauksella. Lisäksi Barbarianilla on myös hyvä vastustuskyky taikuutta vastaan ​​ja se voi aiheuttaa vahinkoa korkean terveyspoolinsa ansiosta. Tämä kattaa kaiken Dark and Darkerin parhaista soololuokista. Kun olet täällä, tarkista se kuinka voit käyttää loitsuja pelissä. Tarkista myös Tulevien vuoden 2023 pelien julkaisupäiväkalenteri.

Table
  1. Luettelo Dark And Darkerin parhaista soolotunneista
    1. Punainen
    2. Barbaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up