Parhaat taidot ja edut Rangerille Dark And Darkerissa

Jos et ole jo kiinnittänyt huomiota hänen nimeensä, Ranger on hahmo, joka viihtyy etäisyydellä. Hän on Dark And Darkerin tärkein pitkän kantaman vahinkojakaja. Hänen asearsenaalinsa sisältää jousi, varsijousi ja keihäs. The Ranger on yksi niistä luokista, jotka ovat loistavia myös yksin soittaessaan. Jos haluat luoda parhaan Ranger-rakennuksen, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä ovat Rangerin parhaat taidot ja edut pimeässä ja pimeässä.

Table
  1. Parempia taitoja ja etuja Rangerille Dark And Darkerissa
    1. Rangerin parhaat taidot
    2. Rangerin parhaat edut

Parempia taitoja ja etuja Rangerille Dark And Darkerissa

Koska tiedät jo Rangerin käyttämien aseiden luettelon, on tärkeää ymmärtää oikeat taidot ja edut, jotka täydentävät näitä aseita. Rakenteemme sopii kuitenkin erityisesti jouselle. Tämä johtuu siitä, että se on tappava ase, jossa on kolmen tyyppisiä jousia: pitkäjousi, recurve jousi ja selviytymisjousi. Sen enempää puhumatta mennään suoraan asiaan:

Rangerin parhaat taidot

Nopea laukaus

Tämä on Rangerin eniten hakkeroitu kyky Dark and Darkerissa. Tämä koskee vain Ranger Bowia. Sen avulla voit ladata 3 nuolta samanaikaisesti ja ampua ne nopeasti samaan aikaan.

Kenttäannos

Tämä on melko hyödyllinen taito, koska se auttaa sinua välittömästi elvyttämään terveyttäsi lisäämällä 25 HP:tä. Tämä voi auttaa sinua soittaessasi yksin tai bändisi kanssa. Mikään ei ole arvokkaampaa kuin terveysvahvistimet ennen kuin kohtaat vihollisjoukon, eikö niin?

Rangerin parhaat edut

Ketterät kädet

Nimble Hands antaa sinulle 15 % nopeamman jousiammunta. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, kuinka nopeasti voit ampua seuraavan nuolen. Tämä on täydellinen, kun yhdistetään Quick Shot -taitoon.

Ampuja

Sharpshooter antaa sinulle +15 % päälaukausvaurion, kun käytät kantama-asetta. Kuvittele, että osut päähän ja saat lisävahinkotehoa, se on aika tappavaa, kerron sinulle!

Valvonta

Tämän edun avulla ymmärrät paremmin, missä vihollisesi ovat. Tämän avulla voit suorittaa suunniteltuja hyökkäyksiä.

Parantunut kuulo

Tämä etu parantaa kuuloasi entisestään, kun lähistöllä on vihollisia. Olipa kyse askeleesta tai taistelusta kaukaa, kuulet ne kaikki. Tämä vie meidät Dark And Darker: Best Ranger -taidot ja -etujen loppuun. Jos pidit siitä hyödyllisenä, tarkista se kuinka pelata Dark and Darker -moninpeliä täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up