Parhaat tavat saada merilevää minecraftissa

Yli 10 vuotta julkaisunsa jälkeen Minecraft on edelleen maailman suosituin peli. Se oli myös pelatuin peli vuonna 2022. Minecraftin monien tehtävien joukossa Seagrass on yksi esine, jolla on useita käyttötarkoituksia. Monet pelaajat eivät kuitenkaan osaa etsiä sitä. Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka saada Seagrass Minecraftissa.

Table
  1. Parhaat tavat saada merilevää Minecraftissa
    1. Halkaise meriruoho saksilla
    2. Merilevän kasvatus luujauholla
    3. Saalis kilpikonnilta

Parhaat tavat saada merilevää Minecraftissa

Seagrass on ei-kiinteä kasvipala, jonka pelaajat voivat korjata kompostointia, koristelua tai kilpikonnien kasvattamista varten. Kuten nimestä voi päätellä, meriruohoa löytyy pelin kaikista valtameristä paitsi jäässä. Totta puhuen, levien löytäminen ei ole vaikeaa, mutta niiden kerääminen on varmasti. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun:

Halkaise meriruoho saksilla

Voit saada Seagrassin Minecraftissa menemällä alas meren pohjaan. Kun olet vuorovaikutuksessa meririkkakasvien kanssa veden alla, älä tee sitä virhettä, että rikot sen, sillä lopulta tuhoat kasvin. Leikkuutyökalu voi auttaa sinua saamaan meriruohoa. Voidaan valmistaa yhdistämällä rautaharkot. Jos et tiedä kuinka tehdä tämä, sinun tarvitsee vain käyttää leikkuriasi meriruohon murtamiseen. Nyt voit noutaa sen ja lisätä sen varastoosi.
Lue myös: Kuinka tehdä rautaharkko Minecraftissa

Merilevän kasvatus luujauholla

Toinen tapa saada meriruohoa on kasvattaa sitä luonnollisesti. Se on melko samanlaista kuin kuinka luot ruohoa maan päälle. Sinun on löydettävä vedenalainen lohko, jonka päällä on vähintään kaksi vesilohkoa. Kun käytät luujauhoa, se tuottaa sekä korkeaa että matalaa meriruohoa.

Saalis kilpikonnilta

Kolmas ja viimeinen tapa saada Seagrass Minecraftiin on tappaa kilpikonnia. Kyllä, kilpikonnat pudottavat merilevää kuoltuaan. Sinun on kuitenkin kysyttävä itseltäsi ennen kuin jatkat tätä asiaa. Oletko valmis tappamaan nämä viattomat ja vaarattomat olennot muutamasta meriruohon palasta? Muista, että nämä ovat samoja kilpikonnia, joita sinun tulee kasvattaa myöhemmin. Jos pidät ideasta, jatka rohkeasti! Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Seagrassin hankkimisesta Minecraftissa. Jos tämä opas oli mielestäsi hyödyllinen, tutustu muihin vastaaviin vinkkeihin ja temppuihin Minecraft-sivullamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up