Parhaat tekstuuripaketit Minecraft Bedrock Editionille

Minecraft sisältää joukon erilaisia ​​biomityyppejä sen valtavassa avoimessa maailmassa. Vaikka tutkittavaa on monia, pelikokemus voi toisinaan olla hieman tylsä. Bedrock-versiosta puheen ollen, siitä puuttuu modifikaatioita ja mukautuksia modifiointia varten. Älä huoli, sillä voit asentaa ja ladata erilaisia ​​tekstuuripaketteja lisätäksesi peliin tyylikkyyttä. Parasta on, että voit saada ne heidän viralliselta verkkosivustoltaan. Mutta monet pelaajat ovat hämmentyneitä näiden pakettien valitsemisesta. Joten tutustu oppaaseemme löytääksesi parhaat Minecraft Bedrock Editionin tekstuuripaketit.

Table
 1. Parhaat tekstuuripaketit Minecraft Bedrock Editionille
  1. King Ryen RTX
  2. John Smithin perintö
  3. Retro NES Texture Pack Minecraft Bedrockissa
  4. Kauhukäsityö
  5. BlockPixel

Parhaat tekstuuripaketit Minecraft Bedrock Editionille

Kuten edellä mainittiin, voit ladata tekstuuripaketteja suoraan tiedostosta Minecraft virallinen sivusto (linkki). Mutta siellä on myös lukuisia tekstuuripakkauksia ei ole saatavilla virallisella verkkosivustolla. Joten tässä on ehdotuksemme Bedrock Editionin parhaista tekstuuripakkauksista.

King Ryen RTX

Oletko koskaan miettinyt, miltä OG Minecraft näyttäisi Ray Tracingin kanssa? Tässä on tekstuuripaketti (linkki), joka mahdollistaa säteen jäljitys Ja realistinen grafiikka Bedrock-versiossa. Tekstuurit ovat sekoitus 1024x ja 512x. Ilmeisesti tarvitset sellaisen RTX-näytönohjain suorittaaksesi tämän tekstuuripaketin. Mutta kun King Ryen RTX Texture Pack on asennettu, paluuta ei ole. Tämä paketti muuttaa Minecraftin hyperrealistiseksi versioksi.

John Smithin perintö

John Smith Legacy -tekstuuripakkauksesta lähtien (linkki), on Minecraft-pelaajat nauttineet laajalti. Tämä johtuu yksinkertaisesti hänestä kauneus ja se on monimutkainen käsityö. Se on tekstuuripaketti, joka tuo keskiaikainen loisto pelissä. Jos haluat ihailla tämän rakennepaketin kauneutta täysillä, paras aika olisi sen aikana yö-.

Retro NES Texture Pack Minecraft Bedrockissa

Vaikka Minecraft tunnetaan vaniljakoostumuksistaan, Retro NES-paketti (linkki) vie sinut takaisin menneisyyteen. Tämän tekstuuripaketin avulla voit muuttaa Minecraftista klassisen 8-bittisen grafiikan. Tämä tekstuuripaketti on erittäin suosittu vanhan koulun pelaajien keskuudessa. Jos olet pelannut a vanhat ajat NES-konsoli, tämä tekstuuripaketti täyttää sinut nostalgialla. Mielestäni sen grafiikka sopii täydellisesti Minecraftiin värikkäillä ja eloisilla tekstuureilla.
Kuvan lähde - My Splatter YouTubessa.

Kauhukäsityö

Tämä tekstuuripaketti tuo Halloweenin Minecraftin alkuun tummilla ja pelottavilla tekstuureillaan. Sen sanottuaan Horror Craft -tekstuuripaketti (linkki) lisää myös useita kauhistuttavia väkijoukkoja peliin. Mutta kirkkaimmalla (tai tummempi), voit rakentaa kummittelevia linnoja, kammottavia metsiä ja monia muita pelottavia taktiikoita. Se on melko yksityiskohtainen GOE Craftin tekstuuripaketti, ja voit avata sen Minecraftin viralliselta verkkosivustolta 830 miinikolikoita.

BlockPixel

BlockPixel Texture Pack (linkki) sopii parhaiten pelaajille, jotka eivät halua menettää erottuvaa Minecraft-ulkoasua. Yhdistä jokainen tekstuuri eri tavalla lohkot Ja neliöitä. Tuloksena saat samanlaisen, mutta mukaansatempaavamman ja värikkäämmän avoimen maailman. Lisäksi BlockPixel tarjoaa a tuore ilme kaikille kyläläisille ja väkijoukoille Minecraft Bedrock -versiossa.

Tässä on kyse Minecraft Bedrock Editionin parhaista tekstuuripakkauksista. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa parhaat Bedrock-varjostimet, kuinka luoda ja käyttää Cauldronia, kuinka rakentaa kiipeilykasvitilaJa Lisäksi Minecraft oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up