Parhaat työkalut ja esineet käytettäväksi phasmofobiassa

Sinun on tehtävä mitä tahansa saadaksesi vahvoja todisteita haamujen läsnäolosta. Näin ansaitset suuria rahaa phasmofobiassa. Rohkeutesi ja ympäristötaitosi lisäksi sinulla on työkaluja tai laitteita, jotka auttavat sinua pelin aikana. Jokainen näistä elementeistä on tärkeä, mutta et silti voi käyttää kaikkea. Joten tutustu tähän oppaaseen saadaksesi lisätietoja joistakin parhaat työkalut, joita sinun tulee käyttää phasmofobiassa.

Parhaat ja tärkeimmät esineet käytettäväksi phasmofobiassa

Tässä on joitain hyödyllisimpiä työkaluja, joita voit käyttää haamumetsästyksen aikana:

Lämpömittari ja EMF-lukija

Vaikka nämä molemmat työkalut ovat erilaisia, ne ovat käteviä, kun niitä käytetään yhdessä. Kun haamu väijyy ympärilläsi, lämpötila laskee dramaattisesti. Joten tällaisissa tapauksissa lämpömittaria voidaan käyttää pitämään lämpötila hallinnassa. Jos on a äkillinen lämpötilan lasku, voit käyttää EMF-lukijaa varmistaaksesi haamujen olemassaolon. Tiedät, että haamu on lähellä, kun EMF Reader piippaa eri väreillä.

DOTS projektori

Tämä Phasmophobian työkalu vaatii sinua olemaan rauhallinen ja kärsivällinen. Se kuitenkin takaa sinulle vankan todisteen haamujen läsnäolosta. Sinun tarvitsee vain kiinnittää projektori lähellä olevaan pintaan. Edelleen, katso vihreitä pilkkuvaloja sinun ympärilläsi. Jos ympärilläsi on haamu, se leijuu noiden valojen päällä.

Spirit Box – Paras ja tärkein apuväline phasmofobiaan

Spirit Box on yksi niistä esineistä, joita sinun ei pitäisi koskaan jättää Phasmophobiaan. Se sallii sinulle kysy haamulta tiettyjä kysymyksiä. Hän ei kuitenkaan ota sinuun yhteyttä joka kerta, mutta tässä on joitain kysymyksiä, joihin haamu vastasi eniten:

 • Sinä olet täällä?
 • Kuinka vanha olet?
 • Oletko lähellä?

Huomautus: Varmista, että valot ovat sammuneet ennen Spirit Boxin käyttöä. Katso viitteeksi tämä video kohteesta Nykyaikainen huono koira joidenkin jäähdyttävien Spirit Box -vastausten kanssa.

UV-valot ja taskulamput

Taskulamppua ei voi poistaa varastostasi. Suurimman osan ajasta lähdet haamumetsästykseen valot pois päältä. Se sanoi, taskulamppu on mitä tarvitset, jotta et eksy pimeässä. Myös se välkkyä Kun aave on lähellä, se on sinulle voittava Phasmophobia-työkalu. Toisaalta UV-valoja tarvitaan paikantaa haamukädenjäljet ​​seinistä, ikkunoista tai ovista.

Kamera

Koska olet haamuetsivä, päätehtäväsi on kerätä vakuuttavimmat todisteet. Kuka voi kieltää aaveen läsnäolon, jos heillä on siitä kuva? Tässä kameralla on tehtävänsä sovellusten saamisessa.

Päähän kiinnitettävä kamera

Suurimman osan ajasta työskentelet tiiminä etsiessäsi haamua. Päähän kiinnitettävä kamera on yksi parhaista Phasmophobia-työkaluista, joka auttaa sinua kehittämään vahvaa kommunikaatiota sinun ja joukkuetovereidesi välillä. Yksi joukkuetoverit voi odottaa ulkona pakettiautossa ja katsoja päähän kiinnitetyn kameran kautta ja ilmoittaa asioista, jotka silmäsi ovat saattaneet unohtaa.

Parabolinen mikrofoni

Parabolinen mikrofoni tai yksinkertaisesti Paramic voi auttaa havaitsemaan outoja ääniä eri alueilla 30 metriä. Ääniä ovat esimerkiksi murinat, äänet ja askeleet. Huomautus: Tämä on paras työkalu Mylingin tunnistamiseen phasmofobiassa.

Haamukirjoituskirja

Kuvan lähde - FeyRazzle (YouTube) On myytti, että Ghost Writing -kirjat ovat täysin hyödyttömiä. No, suosittelen, että et usko sellaisiin bluffeihin ennen kuin käytät niitä itse. Säilytä tämä esine vain aktiivisimmassa (paranormaalimmassa) huoneessa ja odota hetki. Joskus aaveen kanssa vuorovaikutuksessa voi kestää hieman kauemmin. Se kuitenkin lisää huomattavasti tutkintaasi, jos saat tiedoston kappaleita haamukirjoituskirjasta.

Ristiinnaulittu

Sulanut krusifiksi
Olet ehkä nähnyt elokuvissa, kuinka haamuja ajetaan pois krusifiksin avulla. Kun metsästät aggressiivista haamua, paras esine, joka auttaa sinua Suojele itseäsi on krusifiksi phasmofobiassa. Tiedät, että sinulla on se menetti suojasi kun krusifiksi on kokonaan sulatettu.

Terveydenhuollon pillereitä

Kuvan lähde - Phasmophobia Fandom Alhaisempi mielenterveys tekee sinusta haavoittuvan ja saa haamut toimimaan väkivaltaisemmin sinua vastaan. Kuitenkin tervejärkisten pillereiden nauttiminen tekee sen jotenkin palauta se sinun on hyvä mennä uudestaan. Tämä oli meidän valintamme parhaista työkaluista käytettäväksi phasmofobiassa. Sillä välin olet täällä, muista katsoa muita Oppaat phasmofobiaan Relow Gameissa.

Table
 1. Parhaat ja tärkeimmät esineet käytettäväksi phasmofobiassa
  1. Lämpömittari ja EMF-lukija
  2. DOTS projektori
  3. Spirit Box – Paras ja tärkein apuväline phasmofobiaan
  4. UV-valot ja taskulamput
  5. Kamera
  6. Päähän kiinnitettävä kamera
  7. Parabolinen mikrofoni
  8. Haamukirjoituskirja
  9. Ristiinnaulittu
  10. Terveydenhuollon pillereitä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up