Pelaajien kuvakkeiden lukituksen avaaminen Overwatch 2:ssa (selitetty)

Lähde: Relow Game. Lisätietoja on kohdassa Kuinka avata Playerin kuvakkeet Overwatch 2:ssa (selitys).
Overwatch-fani pelaaja teki mitä tahansa tehdäkseen tilistään vieläkin arvokkaamman. On olemassa useita tapoja tehdä tämä, kuten avata saavutuksia, nousta tasolle jne. Lisäksi pelaajat voivat hankkia sankareilleen kosmetiikkaa ja aseita tehdäkseen heistä houkuttelevampia. On kuitenkin toinen pieni mutta tehokas elementti, joka tekee profiilistasi katseenvangitsijan. Puhumme mm Pelaajan kuvake näkyy käyttäjätunnuksesi vieressä. Koska niiden lukituksen avaamiseen on monia tapoja, et todennäköisesti ole huomannut mitään niistä. Katso tämä opas, joka sisältää vaiheet avaa pelaajakuvake Overwatch 2:ssa.

Pelaajan kuvakkeen lukituksen avaaminen OW2:ssa

On olemassa useita tapoja saada pelaajakuvakkeita. Niiden, jotka ovat pelanneet Overwatchia sen ensimmäisestä erästä lähtien, tulisi tietää, että he voivat siirtää tietonsa Overwatch 2:een. Siirrettävät tiedot sisältävät mm edistymistä ja kosmetiikkaa, mukaan lukien soittimen kuvake.

Muita tapoja, joilla voit avata pelaajakuvakkeen lukituksen OW2:ssa, on suorittaa Elinikäisiä haasteita Haaste-valikossa. Myös, jos haluat erityisesti avata lukituksen Pelaajan kuvake a Sankari, sitten voit suorittaa loppuun sankarin haasteet. Tarkista kaikki sankarihaasteet napsauttamalla Kuvakkeet muodossa. Tämän lisäksi Battle Pass -haasteiden suorittaminen ansaitsee myös pelaajakuvakkeen. Myös ne, jotka omistavat a Premium Battle Pass saa katseenvangitsijakuvakkeita Overwatch 2:ssa. Voit varustaa avaussoittimen kuvakkeen Uraprofiili > Mukautukset > Pelaajakuvake vaihtoehto. Siinä voit myös katsoa kaikkia pelissä tällä hetkellä saatavilla olevia pelaajakuvakkeita.
Lue myös | Overwatch-tilien yhdistäminen konsolissa
Se on melkein kaikki, mitä voit tehdä avataksesi uusia pelaajakuvakkeita Overwatch 2:ssa. Kun olet täällä, muista tutustua meidän Overwatch 2 Wiki Relow Gameissa. Lähde: Relow Game. Lisätietoja on kohdassa Kuinka avata Playerin kuvakkeet Overwatch 2:ssa (selitys).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up