Pienen Kemono-kalvon hankkiminen ja käyttö

Wild Hearts on EA:n uusi versio klassisesta Monster Hunter -kaavasta. Peli onnistuu luomaan oman identiteettinsä ainutlaatuisen fantasia-aseiden ja hirviöiden ansiosta. Pelin tärkein silmukka on metsästää pelin hirviöitä, eli Kemonoa, löytää materiaaleja ansojen, aseiden ja panssarien päivittämiseen. Yksi tällainen erikoismateriaali, jota pelaajat näyttävät kaipaavan, on Small Kemono -kalvo. Katsotaanpa kuinka saada ja käyttää pieni Kemono-kalvo.

Kuinka hankkia ja käyttää pientä Kemono-kalvoa Wild Heartsissa

Pieni Kemono-kalvo saadaan metsästämällä ja tappamalla tietyntyyppisiä pieniä petoja tai Kemonoja. Alla on luettelo kaikista pelin pienistä Kenonoista.

  • Ragtail pentu – Sijaitsee Harugasumi-kadulla
  • Itiöhäntäpentu – Sijaitsee Harugasumi-kadulla
  • Noblegrass Hound – Sijaitsee Akikure Canyonissa
  • Iceblossom Hound – Sijaitsee Fuyufuasgin linnakkeessa

Pieni Kemono iho tai kalvo putoaa alle Takominen materiaali. Näitä materiaaleja voidaan käyttää päivittää ja valmistaa aseita. Saavuttaa kappale 2 avataksesi pelin askartelu- ja päivityspuun. Nämä asennot ja Kemono ovat pelaajan käytettävissä, kun ne on saavutettu Luku 3. Little Kemono kutee satunnaisissa paikoissa omissa paikoissaan. Avaa Yksityiskohtainen kartta ja käytä Pieni Kemono-suodatin merkitä niiden yleinen sijainti vihreällä pisteellä. Tapa peto saadaksesi pienen Kemono-kalvon. Vaikka jokaisella näistä pedoista on mahdollisuus pudottaa kalvo, Ragtail pentu sillä on korkein pudotusnopeus muiden Small Kemonon joukossa. Peli tarjoaa pelaajille myös mahdollisuuden lemmikki Pikku Kemono pelissä. Tätä menetelmää voidaan käyttää muiden arvoesineiden hankkimiseen. Voit päättää, mitä teet, kun kohtaat jonkin näistä Samll Kemonoista riippuen siitä, mitä sinun on tehtävä tai päivitettävä. Näin voit hankkia ja käyttää Small Kemono Membranea Wild Heartsissa. Tutustu oppaisiin osoitteessa Parhaat panssarisarjat se on meidän Tasoluettelo kaikista Wild Heartsin aseista täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up