Pieruttaminen Goose Goose Duckissa (PC ja mobiili)

Yksi tyhmimmistä asioista, joita voit tehdä Goose Goose Duckissa, on pieru. Jos pidät erityisesti linnuista, ankoista tai hanhista ja pidät myös Keskuudessamme pelaamisesta, tämä peli on sinua varten. Yksi tämän pelin mielenkiintoisista mekanioista on, että sen avulla voit pierata. Vaikka se toimii vain hymiönä, voit käyttää sitä ystävien pilkkaamiseen tai vain huvin vuoksi. Joten tässä oppaassa opit pieruttamaan Goose Goose Duckissa ja kuinka mukauttaa sitä.

Kuinka pieruttaa Goose Goose Duckissa

Voit pierata Goose Goose Duckissa helposti napauttamalla näyttöä mobiililaitteella tai painamalla F-näppäintä PC:ssä. Se on niin yksinkertaista. Pierut eivät rajoitu pelaamiseen. Voit siis pierata sekä hallissa odotellessa että kesken ottelun. Oletuksena se pitää vain omia ääniään, kun pierut. Mutta voit muokata sitä. Tämä lisää kaasupilven, jonka keskellä on emoji, joka ei vain toista ääntä, vaan myös osoittaa, että päästät sen ulos. Pieruille ei käytännössä ole sinänsä rajoituksia, joten voit lähettää niitä roskapostiksi. Mutta hahmosi ei saastuta ympäristöään koko ajan, vaan hänen on odotettava muutaman sekunnin.

Kuinka mukautat pieruasi

Voit muokata ja mukauttaa pieruasi ostamalla erilaisia ​​muunnelmia.

 • Siirry Kokoelmat-kohtaan päävalikosta.
 • Vasemmalla puolella, napsauta Mukauta. Se tulisi valita oletuksena.
 • Tässä, napsauta pierukuvakettakolmas painike oikealla puolella.
 • Tämä näyttää sinulle erilaisia ​​pieruvaihtoehtoja, joita voit käyttää hahmollesi.
 • Voit ostaa haluamasi ja varustaa ne. Ne maksavat 100-250 hopeaa.
 • Varustaa juuri ostamasi pierut napauttamalla niitä täällä.
 • Tämä kattaa tämän oppaan Goose Goose Duckin pieruttamisesta sekä sen mukauttamisesta ja varustamisesta. Jos pidit tästä oppaasta hyödyllisenä ja etsit apua muihin vastaaviin peleihin, muista tutustua muihin vastaaviin peleihin Videopelioppaat.

  Table
  1. Kuinka pieruttaa Goose Goose Duckissa
   1. Kuinka mukautat pieruasi

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up