Pitäisikö minun kertoa Nattylle totuus Tylypahkan perinnössä?

Tylypahkan perinnön prologin jälkeen kannat mukanasi muinaisen taikuuden salaisuuksia, mutta pitäisikö sinun kertoa Nattylle totuus? Natsai Onai tai 'Natty' on yksi ensimmäisistä sinulle esitellyistä opiskelijoista. Voit myös tehdä hänen kanssaan koulutoimintaa ja tutustua häneen. Hän jopa kertoo elämästään ennen Tylypahkaan tuloaan. Tämän ystävyyden rakentaminen hänen kanssaan voi vaikuttaa päätökseesi kertoa hänelle totuus vai ei. Otetaan lisätietoja tästä yksityiskohtaisesti.

Pitääkö minun kertoa Nattylle totuus Tylypahkan perinnössä?

Tylypahkan perinnössä Natty pyytää sinua tapaamaan Lower Hogsfieldiä hänen tapaamisensa jälkeen. Kun tapaat hänet täällä, hän kysyy sinulta, mitä Hogsmeadessa tapahtui. Nämä ovat vaihtoehdot, jotka saat vastauksena:

  • He haluavat jotain, jonka löysin.
  • En osaa sanoa.

Jos valitset ensimmäisen vaihtoehdon e Kerro totuus, Natty tietää muinaisesta taikuudesta. Hän kertoo sinulle, ettei hän tiedä mitä se on. Hän luottaa sinuun silti. Jos valitset toisen vaihtoehdon e piilottaa totuuden, Natty uskoo sinua, mutta pitää sitä myös oudona. Hän ymmärtää silti, että sinulla on syysi. Joten loppujen lopuksi sillä ei ole väliä, mitä haluat kertoa Nattylle Tylypahkan perinnössä. Tämä on enemmän uppoamiskysymys, ja ainoa ero näiden kahden välillä on sen mukana tulevat erilaiset dialogit. Vaikka tämä saattaa olla hieman pettymys, on myös hyvä asia, että et voi itse asiassa pilata peliäsi, koska valitset väärän vaihtoehdon. Usein peleissä tällaiset päätökset voivat johtaa hahmon kuolemaan ja vastaaviin. Tämä ei pidä paikkaansa Tylypahkan perinnön kanssa. Joten voit olla varma, että vaikka kertoisit totuuden, suhteesi Nattyyn pysyy samana. Jos haluat lisää tämän kaltaisia ​​Tylypahkan perinnöllisiä oppaita, tutustu muihin artikkeleihimme, kuten kuinka saada kasvatuskynä JA sinun pitäisi auttaa Ackley Barnesia Tylypahkan perinnössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up