Pitäisikö minun ostaa kauppa ja mitkä ovat Tylypahkan perinnön edut

Tylypahkan perinnöllä on monia kauppoja ja muita myyjiä, mutta pitäisikö sinun ostaa kauppa? Kun tutkit Tylypahkan velhomaailmaa, törmäät kauppoihin eri paikoissa. He saattavat hyvinkin olla Hogsmeaden ulkopuolella, mutta he ovat paljon vähemmän kauppaa ja enemmän myyjää. Mutta Hogsmeadesta löydät monia kauppoja, joissa jokaiselle on eri tarkoitus. Tämä on myös paikka, jossa voit pitää kauppasi, katsotaanpa siitä lisää.

Table
  1. Pitäisikö minun ostaa kauppani ja mitä se tekee Tylypahkan perinnössä?
    1. Mitä hyötyä liikkeen omistamisesta on?

Pitäisikö minun ostaa kauppani ja mitä se tekee Tylypahkan perinnössä?

Selvitetään ensin, että kaupan ostaminen on tällä hetkellä vain PlayStation-pelaajille. Se tulee saataville muille alustoille, kuten PC:lle, Xboxille ja Nintendo Switchille, 10. helmikuuta 2024. Se vaikuttaa epäreilulta näiden alustojen pelaajia kohtaan, mutta se ei ole mitään merkittävää pelattavuuden tai tarinan kannalta, joten se on okei. Ostaaksesi kaupan sinun on pelattava suurin osa pelistä. Se avataan suorittamalla Minding Your Own Business -tehtävä, jonka jälkeen voit ostaa sen Cassandra Masonilta 1 500 kullalla. Sinun on oltava vähintään tasolla 28 ennen kuin yrität tätä tehtävää, koska kohtaamasi viholliset ovat melko vahvoja. Suurin osa pelaajista saavuttaa todennäköisesti tämän pisteen tarinan päätyttyä. Lisäksi tämä tehtävä voi ilmestyä vain pelin talvikaudella.

Mitä hyötyä liikkeen omistamisesta on?

Kun ostat myymäläsi Tylypahkan perinnöstä, sinun on annettava sille nimi. Sinulla on myös kotitonttu kauppiaana. Valitettavasti ainoa todellinen hyöty oman myymälän omistamisesta on, että voit myydä tuotteitasi 10 % korkeammalla hinnalla. Et voi itse asiassa ostaa mitään kaupastasi. Siitä huolimatta voit nyt myydä kaikki tuotteesi edullisempaan hintaan myymälässäsi. Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää, kannattaako ostaa kauppa ja mitkä ovat sen edut. Jos haluat lisää tämän kaltaisia ​​Tylypahkan perinnöllisiä oppaita, tutustu muihin artikkeleihimme, kuten miten saada kasvatuskynä? JA pitääkö minun pyytää palkintoja? Tylypahkan perinnössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up