Pitäisikö sinun auttaa Ackley Barnesia Tylypahkan perinnössä (vastauksen kanssa)

Jos haluat tietää, pitäisikö auttaa Ackley Barnesia Tylypahkan perinnössä, niin tämä opas kattaa sinut. Tässä pelissä kävelet kuuluisan Tylypahkan noituuden ja velhojen koulun hallissa viidennen vuoden opiskelijana. Tämän seikkailun aikana tapaat monia hahmoja. Jotkut auttavat sinua, toiset ovat vihamielisiä, kun taas toiset pyytävät sinulta palveluksia. Yksi näistä hahmoista, jonka tapaat kesken pelin, on Ackley Barnes, ja tämä opas kertoo, hyväksytkö hänen tehtävänsä vai et.

Sinun pitäisi auttaa Ackley Barnesia Tylypahkan perinnössä

Jotta voisit antaa sinulle yksinkertaisen vastauksen, sinun pitäisi auttaa Ackley Barnesia Tylypahkan perinnössä. Suorittamalla hänen sivutehtävänsä voit saada kohtuullisen määrän Kultakolikot. Koska galleoneja ei ole helppo löytää, suosittelemme tämän tehtävän suorittamista. Nyt voit murtaa sen tapaamalla Ackley Barnesin kutsutun tehtävän suorittamisen jälkeen "Urtkotin kypärä". Joten voit vierailla Hogsmeadessa ja löytää Ackleyn vastapäätä Kolme luudanvartta. Kun olet vuorovaikutuksessa hänen kanssaan, hän antaa sinulle sivutehtävän nimeltä "Myrkyllinen kosto". Tässä tehtävässä sinun täytyy varastaa Myrkyllinen Tentacula hänen entiseltä kumppaniltaan Alfred Lawleylta. Koska Ackley ei pidä itseään sopivana tähän työhön, hän pyytää sinua kostamaan hänen tilalleen. Huomaa, että tämä on varkain tehtävä, joten Pettymyksen viehätys ja Näkymättömyyden juoma he ovat parhaita ystäviäsi. Kun olet päässyt Alfredin kellariin ja varastanut Venomous Tentaculan, sinun täytyy palata. Nyt seuraava osa on tärkeä, joten kiinnitä huomiota. Kun palaat hänen luokseen, edessäsi on kaksi vaihtoehtoa. Näin tapahtuu, kun olet valinnut yhden:

  • "Onneksi päästä eroon siitä": Ackley antaa sinulle laitteiston ja… 300 kultakolikkoa.
  • "Haluaisin saada palkkaa": Ackley maksaa sinulle laitteesta ja... 500 kultakolikkoa.

Sinun tulisi valita toinen vaihtoehto "Venomous Revenge" -tehtävässä saadakseen lisää galleoneja. Kuten sanoimme, ne ovat harvinaisia. Joten 200 kolikon ylijäämä ei haittaa. Toivottavasti tämä vastaa kysymykseesi, pitäisikö sinun auttaa Ackley Barnesia Tylypahkan perinnössä. Kun olet täällä, muista käydä Wiki-oppaassamme saadaksesi lisää sisältöä, kuten Sinun pitäisi vapauttaa Penny.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up