Pitäisikö sinun avata Tylypahkan arkisto? Legacy (loppu)

Tylypahkan perinnön loppua kohti sinun on tehtävä lopullinen valinta. Jossa sinun on päätettävä, haluatko säilyttää arkiston sisällön vai avata sen. Ranrokin lähestyessä sinulla on vain ajan kysymys, ennen kuin päätät tehdä valinnan. Sillä aikaa arkiston pitäminen sisällä kuulostaa jalolta valinnalta, mitä jos päätät avata sen Tylypahkan perinnössä? Tässä on kaikki, mitä sinun pitäisi tietää.

Onko oikein avata Ancient Magic Depository Tylypahkan perinnössä?

Jos valitset avata arkiston, tiedosto aktivoituu Paha loppu Tylypahkan perinnössä. Jossa, hahmosi käyttää Ancient Magic Repository -varaston voimaa taistellakseen Ranrokia vastaan. Tämän keskustelun aikana professori Fig kysyy, oletko varma vai et. Lopulta hän kuitenkin suostuu ja Arkisto on vihdoin auki. Tässä prosessissa paljon roskia törmäävät Figiin ja hän lopulta kuolee. Mutta se saa sen katoamaan tavalla, jota kukaan ei voisi koskaan kuvitella.
Kuvan lähde – Shirrako (YouTube) Sen sijaan, että päätät säilyttää sisältövaraston sen sijaan, että se avattaisiin Tylypahkan perinnössä, alkaa Normaali loppu. Loppu, jossa et ota apua muinaisesta taikuudesta ja voita Ranrokia yksin. Kuitenkin myös professori Fig kuolee, jos päätät pitää holvin sisällä. Joten mitä eroa on, jos professori Fig kuolee kummallakin tavalla? Jos avaat arkiston, professori Figin kuolema ei ole sankarillinen. Toisaalta, jos pidät sen hillittynä, professori Figin kuolema olisi sankarillisempaa ja jalompaa.
On kuitenkin täysin sinun päätettävissäsi, haluatko avata Tylypahkan arkiston vai et. Vain jotkut välikohtaukset muuttuvat, ei mikään muu. Lisäksi Tylypahkan perinnön todellinen loppu pysyy myös samana valitsemalla molemmat vaihtoehdot. Toivottavasti teet oikean valinnan, avaatko arkiston Tylypahkan perinnössä vai et. Kun olet täällä, muista tutustua meidän Tylypahkan perintö Wiki saadaksesi lisää tällaista sisältöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up