Pitäisikö sinun käyttää valtavia aseita Elden Ring Colosseumissa?

Jos olet uusi Elden Ringissä, saatat miettiä, ovatko valtavat aseet tai miekat hyödyllisiä. Tämä kysymys saattaa vaivata sinua, jos olet lähitaistelupelaaja ja etsit Forza-rakennusta. Nämä aseet ovat raskaita ja hitaita, mutta niillä on hyvä lyödä vihollisiasi kovasti. Joten tässä oppaassa tarkista, ovatko valtavat aseet tai miekat hyviä käyttää Elden Ring Colosseumissa PvP:lle.

Table
  1. Ovatko valtavat aseet ja miekat kunnossa Elden Ringissä?
    1. Koska valtavat aseet ovat hyviä Elden Ringissä
    2. Miksi ne ovat huonoja?

Ovatko valtavat aseet ja miekat kunnossa Elden Ringissä?

Kolossaaliset aseet ja miekat ovat enimmäkseen hyviä käytettäväksi Elden Ringissä, oli se sitten PvE tai uusi Colosseum PvP. Syy miksi sanon, että ne ovat "enimmäkseen" hyviä, on se, että näillä aseilla on etunsa. Mutta niilläkin, kuten useimmilla aseilla, on haittansa. Joten jos etsit vahvuutta, tässä on huomioitavia tekijöitä.

Koska valtavat aseet ovat hyviä Elden Ringissä

Yksinkertaisin vastaus on niiden vaurioituminen. Koska nämä aseet vaativat paljon voimaa käyttääkseen. Niiden avulla voit myös tehdä paljon vahinkoa vastineeksi. Parasta on, että pelin patch 1.04 on parantanut hyökkäysaikaa. Aikaisemmin valtavat miekat ja aseet olivat erittäin hitaita käyttää. Joten kestäisi muutaman sekunnin ennen kuin hyökkäys osuisi vastustajiisi lyönnin jälkeen. Mutta se muuttui tuon korjaustiedoston myötä, koska ne lisäävät hyökkäysnopeutta paljon. Joten jos pystyt rakentamaan hahmon keskimääräisellä vaihteistolla. Miekat ja valtavat aseet voivat olla erittäin hyödyllisiä. Ja jos yrität tulla täysin loukkaavaksi. Sitten voit jopa luopua suojasta ja aloittaa voimavarmennus parhailla aseilla ja valtavilla miekoilla pelissä. Näin voit myös tehdä heille paljon tasapainovaurioita.
Ja jos mietit, voitko käyttää sitä Colosseumissa, niin voit ehdottomasti. Koska Colosseum on PvP, kohtaat kaikenlaisia ​​pelaajia. Löydät pelaajia, jotka luottavat taikuuteen, niitä, jotka käyttävät veristä rakennetta, ja tietysti niitä, jotka käyttävät raskaita kolossaalisia aseita. Loppujen lopuksi se riippuu siitä, kuinka tehokkaasti luet heidän liikkeensä ja ryhdyt vastahyökkäykseen aseillasi.

Miksi ne ovat huonoja?

Niiden voidaan katsoa olevan haitallisia PvE:lle. Tämä johtuu siitä, että kun pääset pelin viimeisiin osiin, pomot, kuten saatat odottaakin, vaikeutuvat. Joten hidas ase voi asettaa sinut epäedulliseen asemaan. Tämä johtuu siitä, että ne ovat nopeita, joten jos ajoitat hyökkäyksesi väärin, nämä pomot voivat rangaista sinua siitä. Sen lisäksi ei ole muita merkittäviä syitä olla käyttämättä niitä. Tämä kattaa tämän oppaan siitä, ovatko Colossal Weapons ja Swords hyviä Elden Ringissä ja kannattaako niitä käyttää Colosseumissa PvP:ssä. Jos aiot käyttää niitä, oppaistamme pitäisi olla hyötyä parhaat kolossaaliset aseet ja parhaat kolossaaliset miekat tässä pelissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up