Pitäisikö sinun pettää ja luovuttaa Sebastian Tylypahkan perinnössä?

Mietitkö, pitäisikö sinun kääntää Sebastian Tylypahkan perinnössä ja mitä tapahtuu, jos petät hänet? Sitten olet oikeassa paikassa, koska tämä opas kattaa sinut. Kaikki ihmettelevät, mitä seurauksia sillä voi olla päätöksen tekemiselle pelissä. Joten jos se häiritsee sinua, se on vain luonnollista. Vaikka voi olla vaikeaa päästä takaisin peliin vain uteliaisuudesta, ja siksi molempien päätösten seurausten tarkistaminen voi auttaa sinua siirtymään eteenpäin rauhassa. Joten jos haluat tietää, mitä Sebastianille tapahtuu In Shadow of Fate -tehtävän jälkeen, suosittelemme, että jatkat lukemista alla.

Table
  1. Mitä tapahtuu, jos petät Sebastianin Tylypahkan perinnössä?
    1. Pitäisikö sinun toimittaa Sebastian Tylypahkan perinnössä?

Mitä tapahtuu, jos petät Sebastianin Tylypahkan perinnössä?

Jos päätät Tylypahkan perinnössä pettää Sebastianin ja luovuttaa hänet rehtorille, Hänet erotetaan koulusta ja ministeriö tuomitaan ja lähetetään todennäköisesti Azkabaniin. Tämä näytetään sinulle välikohtauksessa, kun puhut Ominisille. Kun päätät ilmoittaa Sebastianista, et näe häntä enää pelissä. Se ei ole siellä lähellä päätarinan loppua ja viimeinen jäljellä Sebastian Questlinen seikkailut siirretään Ominisiin.

Pitäisikö sinun toimittaa Sebastian Tylypahkan perinnössä?

Jos et ole vielä päättänyt, suosittelemme, että et luovuta Sebastiania. Seurauksena on, että hän on mukana päätarinassa ja hänen tehtävälinjansa viimeisessä tehtävässä. Jos uskot, että ilmoittamatta jättäminen ei olisi tarpeeksi oikeutta, sinun tulee tietää, että hänen on kannettava setänsä tappamisen taakka ja syyllisyys. Sen ohella Annen terveys heikkenee, ja ilman setä ja veljeä hän saattaa tulla impotentti. Hanki myös lisäetu, kun sinulla on uusi mahdollisuus avata kolme anteeksiantamatonta kirousta jos et ilmoita siitä. Siinä on kaikki, mitä tarvitsee tietää, käännätkö Sebastianin Tylypahkan perinnössä ja mitä tapahtuu, jos petät hänet. Kun olet täällä, muista tarkistaa muut Tylypahkan perintö oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up