Pitäisikö sinun vapauttaa Penny Tylypahkan perinnössä?

Jos mietit, pitäisikö Ilmaisia ​​penniä Tylypahkan perinnössä, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä toimintaroolipelissä tutustut maagiseen Tylypahkan linnaan ja sitä ympäröiviin alueisiin, kuten Tylypahkan kylään. Harry Potter -kirjojen fanit tietävät, että velhomaailma on täynnä maagisia olentoja ja petoja. Näiden joukossa ovat kotitontit. Näillä olennoilla on voimakasta taikuutta, mutta ne ovat erittäin uskollisia isäntilleen. Tämä voi johtaa heidän hyväksikäyttöön. Tylypahkan perinnössä kohtaat yhden näistä haltioista tehtävässä nimeltään, ja me kerromme sinulle, mitä sinun tulee tehdä seuraavaksi.

Pitäisikö sinun vapauttaa Penny Tylypahkan perinnössä?

Tylypahkan perinnössä ei ole väliä, vapautatko Pennyn lopputulos on sama. Kun olet suorittanut "Huolehdi omista asioistasi" tehtävässä, voit vapauttaa Pennyn, mutta hän silti auttaa sinua pyörittämään kauppaa. Ja jos et, tulos on sama. Penny jää, koska hän on aina halunnut käydä kauppaa ystävän kanssa.
Hyvä puoli hänen vapauttamisessa on se, että hän on sinulle erittäin kiitollinen ja kertoo, että olet ystävällinen ja antelias pomo. Hän käyttää myös hattua, jonka esität hänelle ilmaisen tontun merkkinä. Tämä on sama hattu, jonka löydät St Mungo's Dungeonista. Kuitenkin, jos aiot olla pahuus Tylypahkan perinnössä, joten älä vapauta Pennyä. Vaikka se on yksi dialogeista, jolla ei ole vaikutusta peliin, se on nyökkäys hahmosi pahalle. Voit eritellä sen seuraavilla vaihtoehdoilla ja niiden tuloksilla: Valinta
Tulos
"Hyvä tietää" Penny auttaa sinua hallitsemaan kauppaa "Ei tarvitse Pennyä, vapautan sinut" Penny auttaa sinua edelleen hallitsemaan kauppaa Valittuasi vaihtoehdon, voit valita kauppojen nimet seuraavista vaihtoehdoista:

  • Vesterit & Venum
  • Cladwell & Brewster
  • Pisteitä ja luonnoksia

Tämä ei myöskään vaikuta pelaamiseen. Toivomme, että tämä vastaa kysymykseesi Pennyn vapauttamisesta Tylypahkan perinnössä. Kun olet täällä, muista vierailla meillä Wiki opas saadaksesi lisää tällaista sisältöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up