Pitäisikö Zenobian Gobstones säilyttää vai palauttaa Tylypahkan perinnölle?

Pelipäätöksillä on valtava rooli Tylypahkan perinnössä. Yksi tällainen tapaus nähdään "Gobs of Gobstones" -tehtävän aikana. Kun olet löytänyt kaikki kivet, voit palauttaa ne Zenobiaan tai pitää ne mukanasi. Monet pelaajat ihmettelevät, menettävätkö he kaikki seikkailupalkinnot, jos he valitsevat jälkimmäisen. Punnitsimme kaikki edut ja haitat tehdäksemme sen selväksi. Joten tässä, jos sinun on palautettava Zenobian Gobstones hänelle Tylypahkan perinnössä.

Table
  1. Pitäisikö sinun säilyttää Zenobian Gobstones vai palauttaa ne hänelle Tylypahkan perinnössä?
    1. Mitä tapahtuu, jos palautat Zenobian kivet?
    2. Mitä tapahtuu, jos pidät Zenobian kivet?

Pitäisikö sinun säilyttää Zenobian Gobstones vai palauttaa ne hänelle Tylypahkan perinnössä?

Zenobian tehtävänä on löytää Gobstones hajallaan ympäri linnaa. Pelaajana voit käyttää Accio-loitsua kaikkien kivien palauttamiseen. Kun olet löytänyt ne kaikki, sinun on palattava Zenobiaan merkitsemään tehtävän loppua. Nyt tulee hankala osa, pitäisikö sinun pitää Gobstones vai pitäisikö sinun antaa ne takaisin köyhälle tytölle? Selitämme molemmat päätökset täällä. Tässä on, pitäisikö sinun säilyttää vai palauttaa Zenobian Gobstones Tylypahkan perinnössä:

Mitä tapahtuu, jos palautat Zenobian kivet?

Kun Zenobia pyytää sinua palauttamaan Gobstones, saat vaihtoehdon, joka sanoo "Kyllä, varmasti". Jos valitset tämän vaihtoehdon, Zenobia on iloinen ja sanoo, että hän tarkistaa, haluaako kukaan pelata yhteisessä huoneessa. Voit jälleen valita, vastaatko positiivisesti tai negatiivisesti hänen päätökseensä. Jos kannustat häntä, löydät hänet leikkimään ystäviensä kanssa. Jos kuitenkin vastaat hänen päätökseensä kieltävästi, näet hänen leikkivän yksin pihalla. Lopuksi saat Orbicular Wandin kahvan ja kokemuspisteitä.

Mitä tapahtuu, jos pidät Zenobian kivet?

Toisaalta, jos päätät pitää Zenobian Gobstones, hän on vihainen sinulle. Hän sanoo tietävänsä sinun olevan yhtä huono kuin kaikki muut koulussa. Hän sanoo myös vihaavansa koulua ja lähtee välittömästi. Tästä raivokkaasta kiistasta huolimatta saat silti sauvan kahvan ja EXP-pisteitä palkinnoksi.
Lue myös: Kaikki Hogwarts Legacyn sauvan kahvat
Muista, että päätöksesi voi vaikuttaa myös suhteeseesi Korpinkynnen taloon. Yksittäinen valintasi päättää, haluatko Korpinkynnen vihollisen vai ystävän. Gobstonen pitäminen itselläsi on myös hyödytöntä, koska niitä ei lisätä varastoosi. Kaiken kaikkiaan tämä tutkimus on enemmän moraalinen päätös. Saat palkinnot joka tapauksessa, joten voit vapaasti valita. Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää, jos sinun pitäisi palauttaa Zenobian Gobstones hänelle Tylypahkan perinnössä. Toivomme, että tämä opas ratkaisi epäilyksesi. Jos haluat lisää tällaisia ​​vinkkejä ja temppuja, siirry sivuillemme Tylypahkan wiki sivu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up