Pokemon GO: Kuinka saada Hoenn kultamitali

Sillä ei ole väliä oletko täydentäjä vai et, sinun pitäisi saada Hoenn kultamitali Pokemon GO:ssa. Se ei ole vain hieno saavutus, vaan sinun on myös suoritettava se Mestariteoksen hakutoive myönnetty. Ja sen suorittaminen on helpompaa kuin uskotkaan. Joten näin voit saada Hoenn-kultamitalin Pokemon GO:ssa.

Table
 1. Kuinka saada Hoennin kultamitali Pokemon GO:ssa
  1. Kuinka tarkistaa Hoenn-mitali

Kuinka saada Hoennin kultamitali Pokemon GO:ssa

Sinun on rekisteröitävä 90 Pokemonia Hoennin alueelta saadaksesi tämän kultamitalin Pokemon GO:ssa. Vaikka se saattaa tuntua vaikealta tehtävältä, se on itse asiassa melko toteutettavissa. Varsinkin kun Hoennin alueella on yhteensä 135 Pokemonia. Joten voit myös menettää 45 Pokemonia ja silti saada tämän mitalin. Tässä on muutamia temppuja tämän mitalin saamiseksi nopeasti.

 • Kehitä Pokemoniasi: Tehtävänä on Kirjaudu sisään 90 pokemonia Hoennin alueelta äläkä ota niitä. Joten voit vain saada lisää jo pyydettyjä Pokemoneja tältä alueelta ja kehittää niitä, kun sinulla on tarpeeksi karkkia.
 • Osallistu ryöstöihin: On monia ratsioita, joissa on tältä alueelta peräisin olevia tehokkaita Pokemoneja 5 tähden ratsioina. Joten vaikka tarvitset 100 karkkia moniin niistä. Voit ryhmitellä ryhmiin ja ryhtyä mihin tahansa raidiin, jossa on pokemoneja, kuten Gardevoir, Salamence, Absol tai muut.
 • Vaihda Pokemonisi: Kuten sinä, monet ystäväsi saattavat myös yrittää saada tätä mitalia. Katso sitten, voitko vaihtaa osan Pokemoneistasi saadaksesi lisää, jotka voivat auttaa sinua täyttämään Pokedexi.

Kuinka tarkistaa Hoenn-mitali

 • Avaa Pokemon GO puhelimellasi.
 • Napsauta pelaajaprofiiliasi (hahmon pää) näytön vasemmassa alakulmassa.
 • Vieritä alaspäin, kunnes tulet Mitalit-osioon.
 • Kaikki mitalisi näkyvät täällä.
 • Kun olet rekisteröinyt 90 Pokemonia Hoennin alueelta, Hoenn-mitali näkyy kullanvärisenä. Tämä kattaa tämän oppaan Hoenn-kultamitalin saamisesta Pokemon GO:ssa. Suosittelen tutustumaan myös meidän Pokémon GO -osiosta saadaksesi apua muista samanlaisista aiheista tähän peliin.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up