Pokemon Scarlet Violet Happiny -evoluutioopas

Vaikka tavalliset Pokemon-tasot nousevat saavuttaessaan tietyn tason, näin ei ole erityisten evoluutioiden tapauksessa. Koska Happiny on erityinen evoluutio, tarvitset tietyn esineen Paldean alueilta. Tämän seurauksena monet pelaajat ihmettelevät, kuinka Happinysta tulee Chansey Pokemon Scarlet Violetissa. Jos olet täällä samaa, älä enää huolehdi, sillä tässä oppaassa on kaikki mitä tarvitset. Se on tavallinen Pokemon, mutta franchising-fanit ovat varmasti kuulleet nimen aiemmin. Onneksi sinun ei tarvitse huolehtia Happiny's-tasosta, kun kehität sitä. Vaihtoehtoisesti on paikkoja, joista voit jopa löytää Chanseyn, jos et halua käydä läpi kehitysvaihetta. Suosittelemme, että vierität alas ja otat selvää kaikesta.

Kuinka kehittää Happiny Pokemon Scarlet Violetissa

Onnellista voi olla hieman vaikea löytää. Jos kuitenkin tutkit Paldean eri alueita, voit suunnata eteläisen maakunnan alueelle yksi, kaksi ja kolme. Löydät sellaisen varmasti, jos tutkit täällä. Ja pienellä tuurilla saatat jopa löytää sellaisen läntisen provinssin alueelta yksi. Kun sinulla on kehittyvä Happiny, se tarvitsee a Soikea kivi. Kerran sinä anna soikea kivi Happinylle päivän aikana, se kehittyy Chanseyksi pelissä Pokémon Violet Scarlet. Varmista, että aika on päivällä tai epäonnistut yrityksessä. Voit hankkia vähintään yhden soikean kiven seuraavilta Pokemon SV:n alueilta:

  • Cassarayo-järvi
  • Levincian kaupunki
  • Asadon autiomaa
  • Alue yksi pohjoisen maakunnan
  • Pohjoisen maakunnan alue kaksi

Tarvitset vain yhden kiven ja tehtävä on suoritettu. Voit nyt lisätä Chanseyn Pokemon SV Pokedexiin. Siinä on kaikki Happinyn kehittäminen Pokemon Scarlet Violetissa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Scarlet violetti oppaat Relow Gamein avulla.

Table
  1. Kuinka kehittää Happiny Pokemon Scarlet Violetissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up