Pokimane ei jää eläkkeelle Twitchistä, mutta suoratoistaa harvemmin

Viimeiset 12 kuukautta ovat olleet mullistuksia yhdelle Twitchin parhaista sisällöntuottajista: Pokimanelle. Imane Anys eli Pokimane vietti myrskyisän vuoden 2021, joka ulottui myös vuoteen 2022. 26-vuotias on kantanut suurimman osan peikkojen vihamielisistä kommenteista, henkilökohtaisista asioista ja pandemian julmuuksista. Hän myönsi, että hän oli lähellä tulpan irrottamista palattuaan vuoden 2022 alussa. Mutta nyt epäilykset Pokimanen eläkkeelle jäämisestä ovat nousseet uudelleen esiin. Lue eteenpäin selvittääksesi epäilyksesi.

Table
  1. Onko Pokimane eläkkeellä Twitchistä? [Answered]
    1. Miksi Pokimane piti tauon suoratoistosta

Onko Pokimane eläkkeellä Twitchistä? [Answered]

Yksinkertaisesti sanottuna vastaus on jyrkkä ei. Kuulit oikein, Pokimanella ei ole aikomusta jäädä eläkkeelle lähiaikoina. Marokkolais-kanadalainen streameri on ollut on-off-suhteessa Twitchin kanssa viime aikoina. Syyskuun alussa Pokimane selvitti, mikä häntä odottaa tulevaisuudessa tuoreet materiaalit: Haluan tuntea oloni onnelliseksi luoden mitä tahansa sisältöä, jota haluan tehdä milloin tahansa ja mistä tahansa. On todella helpotus sanoa, että nähdään, kun näen teidät. - Pokimane Videolla Pokimane sanoi myös, että hänen faninsa voivat odottaa lisää lifestyle-sisältöä, kuten vlogeja ja kauneusvideoita sellaisilla alustoilla kuin Twitter, Instagram ja TikTok. Tämä oli hänen ensimmäinen esiintymisensä lyhyen 6 viikon tauon jälkeen.

Miksi Pokimane piti tauon suoratoistosta

Pokimane, joka on kerännyt 9,3 seuraajaa Twitchissä, piti 6 viikon tauon heinäkuussa 2022. Lopulta hän vahvisti, että se oli kaivattu henkinen tauko ja hänen oli aika nollata. Monet ihmiset uskovat, että tämä hajoaminen tapahtui Pokimanen jatkuvan vihamielisten kommenttien valossa, joista suurin osa on luonteeltaan seksistisiä. Myöhemmin hän myönsi, että taakka pysyä ajan tasalla uusimpien trendien kanssa pysyäkseen ajan tasalla Twitchissä oli vaatinut häntä. Siinä kaikki, mitä hän vastasi "Pokimane jää eläkkeelle". Toivomme, että olemme auttaneet sinua hiljentämään kaikki epäilyksesi. Voit myös tarkistaa Pokimanen nettovarallisuus ja muita päivityksiämme Twitch-suoratoistosivu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up