PS4 tai PS5 ei voi kommunikoida SSL-virheenkorjauksen avulla

On olemassa lukuisia suosittuja sarjan EA-pelejä, joita julkaistaan ​​vuosien varrella. Näitä ovat suosittuja pelejä, kuten Madden 23, FIFA 23, NHL 23 ja paljon muuta. Mutta valitettavasti PS-pelaajat eivät voi pelata suosikki EA-pelejään SSL-yhteysvirheen vuoksi. Tämän virheen vuoksi pelaajat kohtaavat valkoisen näytön, jossa on tämä virhe PS4- ja PS5-konsoleissaan. Tähän virheeseen voi olla useita syitä. Joten tutustu oppaaseemme PS4:n tai PS5:n korjaamisesta, joka ei pysty kommunikoimaan SSL-virheen avulla.

Table
 1. PS4:n tai PS5:n korjaaminen epäonnistui kommunikoimaan SSL-virheen avulla
  1. Mitä SSL-virheviesti ei onnistu?

PS4:n tai PS5:n korjaaminen epäonnistui kommunikoimaan SSL-virheen avulla

Saatat kohdata tämän virheen PS4- ja PS5-konsoleissasi johtuen EA-palvelimen katkoksia. Voit tarkistaa, ovatko EA-palvelimet alas Virallinen sivusto. Jos palvelimet eivät toimi, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin odottaa jonkin aikaa, että kehittäjät korjaavat ongelman.

Mutta kuten edellä mainittiin, tähän virheeseen voi olla useita syitä. Jos saat edelleen tämän virheilmoituksen käynnistäessäsi EA Gamesia, on olemassa kiertotapa. Joten tässä on kuinka korjata PS4- tai PS5-virhekoodi "ei pysty kommunikoimaan SSL:n kautta":

 • Voit kirjautua sisään EA-tilillesi omallasi PSN-tunnistetiedot. Voit käyttää SE ON JOSSAKIN tai Lähdetili sinun Puhelin tai navigaattori menemällä heidän viralliselle verkkosivustolleen.
 • Lyö profiilikuvake näytön oikeassa yläkulmassa kirjautuaksesi sisään.
 • Jos et ole yhdistänyt Origin-tiliäsi PS-tiliisi, sinua pyydetään yhdistämään ne.
 • Näin voit yhdistää PS-tunnuksesi Origin-tiliisi.
 • Mene Liitännät osio alla Tilin asetukset tarkistaaksesi, oletko linkittänyt PSN- ja EA- tai Origin-tilit.
 • Heti kun kirjaudut sisään, sinua kehotetaan lisäämään laatikko Uusi Käyttöehdot EA Sportsille.
 • Sinun on painettava Hyväksy ehdot -vaihtoehtoa.
 • Käynnistä sitten EA-peli nähdäksesi, jättikö se huomioimatta PS-konsolissasi Unable to communication using SSL -virheen.

Tämän pitäisi toivottavasti korjata PS4:n ja PS5:n virheet. Jos se ei kuitenkaan auta, mene osoitteeseen EA:n tuki sivu. Asiakastukitiimi tulee takaisin ja ottaa sinuun yhteyttä jonkin ajan kuluttua.

Mitä SSL-virheviesti ei onnistu?

Saatko tämän virheen PS4:lle tai PS5:lle pääasiassa siksi kaksi syytä. Tämä virhe voi johtua palvelimen katkoksista kehittäjän loppu (Ea Sports). Tai saatat kohdata PS-konsolissasi virheilmoituksen "ei pysty kommunikoimaan SSL-virheen avulla" jostain muusta syystä. Se on sinun PSN-tunnus olla yhteydessä omaasi EA tili. Jos et ole linkittänyt molempia tilejä, et voi pelata vaadittuja EA-pelejä verkossa. Varmista seuraavaksi, että yhdistät PSN-tilisi EA- tai Origin-tiliisi. Siinä on kyse PS4:n tai PS5:n ei voi kommunikoida SSL-virheen avulla. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa kuinka korjata WV-109156-2 ja 0x00000023 virhe, Korjaa PS5-palautuslisenssit, jotka eivät toimija Lisää Videopelioppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up