Pura esineitä Witcher 3:ssa (miten se tehdään)

Tietotaito Pura esineet The Witcher 3:ssa se voi olla erittäin hyödyllistä. Se on valtava peli, ja voit kerätä tai ryöstää useita esineitä. Pelin aikana käyt läpi monia aseita ja panssareita. Sen sijaan, että hamstraat niitä, voit vain purkaa niitä saada kannattavia kohteita myydä tai materiaalien käsittelyyn. Sen lisäksi sinä myös avaudut varastotilaa. Se sanoi, näin se tehdään.

Table
  1. Kuinka purkaa esineitä Witcher 3:ssa
    1. Mitä pitäisi purkaa?

Kuinka purkaa esineitä Witcher 3:ssa

Purkaaksesi varastosi kohteita sinun tarvitsee vain löytää a Aseseppä tai Seppä. Pura sitten elementit noudattamalla näitä ohjeita:

  • vuorovaikutuksessa niiden kanssa ja näet valintaikkunan. Se on erilainen molemmille, mutta voit tunnistaa dal-vaihtoehdon kuvakkeet.
  • varten sepät, Siitä tulee a alasin vasaralla. Ja varten Aseseppä, Sara haarniska vasaralla.
  • Tämä avaa a Luontivalikko. Siellä voit napsauttaa kohteita tarkistaaksesi, mitä materiaaleja saat. Se näyttää myös sinulle hinta Sinun on maksettava.
  • Sitten voit valita määrä osista, jotka haluat purkaa. Hinta vaihtelee määrän mukaan ja kun olet tehnyt niin, napsauta Okei.

Huomaa, että kun revit jotain, et voi saada sitä takaisin. Joten ole varovainen, mitä hajoat.

Mitä pitäisi purkaa?

Kuten edellä mainittiin, jotkin puretut omaisuuserät myyvät enemmän kuin itse esine. Ottaa kultakauppa Esimerkiksi. Voit erottaa sen saadaksesi jalometallit ja jalokivet. Sen lisäksi voit purkaa vanhoja aseita luodaksesi uusia. Tämä sisältää riimut ja kuvioita. Kun purat aseen tai panssarin riimulla tai kuviolla, käytät sitä uudelleen varustamaan toinen ase. Siinä kaikki, kuinka purkaa esineitä Witcher 3:ssa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka heittää nopeastivierailla RelowGame pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up