Red Dead Redemption 3:n julkaisupäivä: RDR3-vuodot ja huhut

Milloin Read Dead Redemption 3 julkaistaan ​​ja onko olemassa virallinen RDR3-julkaisupäivä? Vielä tärkeämpää on, että on menossa olla RDR 3 ja siellä on vuotoja tai huhuja, kuten GTA 6? Nämä ovat joitakin kysymyksiä, joita franchising- ja Rockstar Games -fanit ajattelevat yleensä. Tässä artikkelissa on kaikki mitä sinun tulee tietää RDR3-päivityksistä ja mahdollisista pelien julkaisupäivän spekulaatioista.

Table
  1. RDR3:n julkaisupäivä: huhuja, vuotoja ja spekulaatioita vuodesta 2023 lähtien
    1. Millä alustoilla Dead 3 -julkaisua luetaan?
    2. Mikä on syynä Rockstar Gamesin pitkien odotusaikojen takana?
    3. Miksi RDR2:lle ei ole vielä olemassa seuraavan sukupolven päivitystä?

RDR3:n julkaisupäivä: huhuja, vuotoja ja spekulaatioita vuodesta 2023 lähtien

Vuodesta 2023 lähtien on ei virallista julkaisupäivää Red Dead Redemption 3:lle eikä tappioita ollut, mutta siellä olen ääniä. GTA 5 se julkaistiin vuonna 2013 ja GTA 6:n mahdollinen julkaisupäivä on loppuvuodesta 2024 tai alkuvuodesta 2025. Tämä tarkoittaa, että pelien välillä on 11-12 vuoden tauko. Jos laskemme samanlaisen eron RDR 2:n ja RDR 3:n välillä RDR 3:n odotetaan ilmestyvän vuonna 2029 tai 2030. Jos Rockstar on osoittanut hyvin pienen tiimin tähän projektiin, sitä työnnetään vielä pidemmälle.
Statistan mukaan DR 2 on myynyt 46 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti, mikä on sinänsä valtava saavutus, mutta näyttää siltä sarjan seuraava nimike viivästyy GTA 6:n ensisijaisen julkaisun vuoksi. Kuten ilmoitettiin 7.7.2022, Rockstar on tietoinen siitä, että sen on ylitettävä GTA VI:n pelaajien odotukset, minkä vuoksi he "siirtävät jatkuvasti lisää kehitysresursseja sarjan seuraavaan osaan" ja siksi RDR 3:n suunnitelmat viivästyvät.

Millä alustoilla Dead 3 -julkaisua luetaan?

Tähän ei ole yksiselitteistä vastausta, mutta PC:n on määrä olla yksi RDR 3:n julkaisemista alustoista. PS6:n arvellaan ilmestyvän vuoden 2027 tienoilla joten on mahdollista, että peli julkaistaan ​​seuraavan sukupolven konsoleille, jotka ovat taaksepäin yhteensopivia nykyisen sukupolven konsoleille.

Mikä on syynä Rockstar Gamesin pitkien odotusaikojen takana?

GTA 6:lla ja RDR 3:lla (molemmat lippulaivapelit) on paineita menestyä hyvin peliteollisuudessa, mikä tarkoittaa, että niiden pitäisi julkaista vasta, kun ne ovat valmiita. Liian monet nimikkeet ovat nykyään selvästi kiireisiä julkaisuja, jotka ovat täynnä bugeja, jotka johtavat laajaan negatiivisiin arvosteluihin. Myös, kehittäjätiimit joutuvat koviin paineisiin "kriittisen ajanjakson" aikana jotka voivat haitata työntekijöiden terveyttä ja vaikuttaa lopputuotteeseen. Rockstarilla näyttää kuitenkin siltä, ​​että myönteisiä muutoksia on tapahtunut johtamiskoulutuksen, palautekyselyiden, paremman viestinnän ja vähemmän crunchin muodossa. Ensimmäinen rakennus GTA VI on vuotanut ja se on johtanut pelaajien kritiikkiin, joka vahvistaa sen odotukset ovat taivaissa. Se oli ehdottomasti takaisku Rockstarille, joka ei halunnut pelaajien näkevän materiaalia niin pian. Vastaavasti RDR 3:n pitäisi tulla markkinoille vasta, kun nimike on valmis täydelliseen kokemukseen sarjan ja yrityksen faneille.

Miksi RDR2:lle ei ole vielä olemassa seuraavan sukupolven päivitystä?

RDR 2 julkaistiin 26. lokakuuta 2018 PS4:lle ja Xbox One- ja PC-soittimet voisivat pelata sitä 5. marraskuuta 2019. Siellä oli ei seuraavan sukupolven Red Dead Redemption 2 -peliä Xbox Series XS:lle ja PS5:lle (kirjoitushetkellä). Jep, vieläkään ei ole 60 FPS korjaustiedostoa nykyisen sukupolven konsoleille. Peli itsessään on upea, ja grafiikka voi olla aivan upeita luonnonkauniissa paikoissa, mutta jos haluat nähdä päivitetyn version, tulet pettymään.

Vaikka yhteisö haluaa saada päivityksen Xbox Series X|S:lle ja PS5:lle, se näyttää epätodennäköiseltä, koska Rockstar on nyt täysin keskittynyt GTA 6:een. Tämä on myös syy siihen, miksi Red Dead Online ei enää saa päivityksiä ja on nähnyt loppunsa. jo sen kestosta. Tämä tarkoittaa, että seuraavan sukupolven RDR 2 -päivitykset ovat odotustilassa tai mahdollisesti (huuhduttaa) ei koskaan tapahdu sellaista.
Yrityksen näkökulmasta (etenkin sellaisen Rockstar Gamesin kaltaisen, joka vaatii valtava voitot), on ymmärrettävää, että he laittavat kaikki munansa Grand Theft Auto -koriin. Loppujen lopuksi GTA 5 on kaikkien aikojen kannattavin viihdetuote, jonka myynti on noin 170 miljoonaa kappaletta ja liikevaihto yli 6 miljardia dollaria. Tämä on kaikki mitä tiedetään RDR 3:n julkaisupäivästä ja siihen vaikuttavista GTA 6:n huhuista, spekulaatioista ja vuodoista. Pidämme sinut ajan tasalla, jos tästä tulee uutta tietoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up