Rivals Of Aether -tasoluettelo (tammikuu 2023)

Jos etsit parasta Aether Rivals -tasoluettelo Sitten olet oikeassa paikassa. Tässä Super Smash Brosin vahvasti inspiroimassa hittipelissä voit valita useista hahmoista. Jokaisella hahmolla on oma ainutlaatuinen pelityylinsä perus valtuudet Ja passiivisia taitoja. Joten on erittäin tärkeää tietää, mikä soturi valita, tai huomaat saavasi loputtoman yhdistelmän. Tässä oppaassa tarjoamme sinulle a Ranking lista parhaista Rivals of Aether -hahmoista.

Kilpailijat Aether Tier List: Kaikki hahmot paremmuusjärjestykseen

Tässä luettelossa olemme luokitelleet hahmot neljään tasoon, ts Taso S, taso A, taso B ja taso C. The S taso hahmot ovat pelin parhaita ja sinun on helpompi saada voittoja heidän kanssaan. Taso A hahmot ovat lähellä toista, mutta ovat silti hyviä, jos heidän pelityylinsä vastaa sinun. Taso B hahmot ovat keskinkertaisia ​​ja voit käyttää niitä, jos haluat haasteen. Niillä on yleensä alhaisemmat tilastot, kuten hypyn korkeus tai nopeus. Lopulta Taso C fontit ovat sellaisia, joita emme suosittele käyttämään. Heillä on monia heikkouksia, joita vihollisesi voivat käyttää hyväkseen. Huomaa, että tämä luettelo perustuu peliimme ja voi vaihdella pelaajittain. Se sanoi, tässä on Rivals Of Aether -tasoluettelomme. Tasot
Persoonallisuudet
S Wrastor S Absa S Ori ja Sein S Maypul A Zetterburn A Ranno A Elliana A Hodan B Clairen B Orcane B Forsburn B Etalus B Pomme C Shovel Knight C Kragg C Sylvanos C Olympia Kirjoitushetkellä valittavana on 18 hahmoa . Pelin kasvavan suosion myötä kehittäjät kuitenkin lisäävät peliin jatkuvasti uusia jännittäviä hahmoja. Lisäksi jotkin hahmot voivat olla hiottuja tai nerfoituja, mikä vaikuttaa heidän sijoitukseensa. Toivomme, että listamme parhaista Rivals Of Aether -hahmoista on auttanut sinua. Kun olet täällä, muista tutustua muihin hyödyllisiin oppaihimme RelowGame.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up