Roblox Alphabet Lore Race Codes

Jos pidät sprinttikilpailusta, Alphabet Lore Race on se, mitä sinun kannattaa kokeilla. Tämän pelin perimmäisenä tavoitteena on lopettaa kilpailu ensin ja kerätä mahdollisimman monta niistä Voitot (kruunut) mahdollista. Kun edistyt pelissä, sinulla on kourallinen voittoja, joiden kautta voit avata uusia Lemmikit. Lemmikit ovat lisävoimia, jotka lisäävät nopeuttasi pelissä. Kuten minkä tahansa muun Roblox-pelin, myös tämän pelin kehittäjät ovat tarpeeksi anteliaita antaakseen pelaajille ilmaisia ​​tarjouksia. Tällaiset ilmaistarjoukset tai palkinnot voidaan lunastaa käyttämällä tiettyjä kehittäjäkoodeja. Jos etsit jotain, matkasi on ohi. Tutustu tähän oppaaseen, joka sisältää kaikki työt Alphabet Lore Race Codes.
Nämä koodit toimivat alkaen 17. joulukuuta 2022, kun kirjauduimme ulos. Mutta Roblox-koodit vanhenevat yleensä 2 tai 3 päivässä. Päivitämme uusia koodeja sitä mukaa kun niitä julkaistaan.

Table
 1. Kaikki toimivat Lore-aakkosten rotukoodit
  1. Vanhentuneet koodit
  2. Kuinka lunastaa Alphabet Lore -kilpailukoodeja?
  3. Kuinka saada lisää koodeja?

Kaikki toimivat Lore-aakkosten rotukoodit

Tässä ovat kaikki aktiiviset koodit, joilla voit lunastaa ilmaisia ​​palkintojasi.

 • Aakkoset - Lunasta tämä koodi saadaksesi 25 voittoa
 • LIIKETOIMINTA – Lunasta tämä koodi saadaksesi 250 voittoa

Vanhentuneet koodit

Tähän osioon lisäämme kaikki Alphabet Lore -kilpailukoodit, jotka eivät enää toimi.

 • Tällä hetkellä tässä pelissä on vanhentuneita koodeja.

Kuinka lunastaa Alphabet Lore -kilpailukoodeja?

Näin voit lunastaa koodeja ilmaislahjoihin.

 • Heittää Lore Race aakkoset täältä.
 • Napsauta myös Twitter lintu kuvaketta näytön oikealla puolella.
 • Kirjoita yllä olevat koodit tekstipalkkiin ja napsauta lunasta.

Muista myös, että Roblox-koodit ovat kirjainkoon herkkä. Koodeja syötettäessä tulee siis olla tarpeettomasti tilaa isoille kirjaimille.

Kuinka saada lisää koodeja?

Voit saada päivityksiä tästä pelistä suoraan kehittäjiltä seuraamalla heitä visertää tai liity heidän virkailijaansa discord-palvelin. Voit kuitenkin lisätä tämän artikkelin kirjanmerkkeihin poistaaksesi kaiken ylimääräisen vaivan, koska olemme maininneet kaikki Alphabet Lore Race -koodit yhdessä paikassa. Tämä kaikki on katettu kaikissa Alphabet Lore Race -koodeissa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Roblox oppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up