Roblox Protube Race Clicker Codes (tammikuu 2023)

Kehittäjät, W0JAN, koe yhden koukuttavaimmista Clicker-peleistä. Protube Race Clickerin avulla voit nauttia sprintistä klassiseen Roblox-tyyliin. Edistä peliä lisäämällä uusia eläimiä munista. Mikään ei kuitenkaan ole ilmaista, eivätkä myöskään nämä artikkelit. Joten sinun on ostettava tilauksia (pelivaluutta) ostaaksesi niitä. Kuten minkä tahansa muun Roblox-pelin, Protube Race Clickerin kehittäjät ovat riittävän anteliaita tarjotakseen ilmaisia. Saatat kuitenkin tarvita joitain koodeja saadaksesi nämä ilmaiset palkinnot. Jos etsit näitä koodeja, matkasi on ohi. Tutustu tähän oppaaseen, joka sisältää kaikki Working Protube Race Clicker osanumerot.
Seuraavat koodit toimivat tarkastuksen aikana 26. joulukuuta 2022, mutta se voi vanhentua milloin tahansa. Suosittelemme, että lunastat ne pian.

Table
 1. Kaikki Protube Race Clicker -koodit toimivat
  1. Vanhentuneet koodit
  2. Kuinka lunastaa koodeja Protube Race Clickerissä?

Kaikki Protube Race Clicker -koodit toimivat

Tässä ovat kaikki koodit, joilla voit lunastaa ilmaisia ​​palkintoja.

 • WojanTeam – Lunasta tämä koodi saadaksesi 200 tilausta

Vanhentuneet koodit

Tähän osioon lisäämme Protube Race Clicker -koodit, jotka eivät enää toimi. Jatkamme myös yllä olevien koodien jatkuvaa tarkistamista ja lisäämme ne tänne niiden vanhentuessa.

 • Pelissä ei tällä hetkellä ole aktiivisia koodeja.

Kuinka lunastaa koodeja Protube Race Clickerissä?

Näin voit syöttää koodit ja lunastaa kaikki ilmaistarjoukset:

 • Heittää Protube Race Clickers täältä.
 • Napsauta myös Koodit kuvaketta näytön oikealla puolella.
 • Kirjoita koodit tekstipalkkiin ja napsauta Lunasta.
 • Saat palkinnot lunastettuasi koodit.

Muista myös kirjoittaa koodit sellaisinaan ilman tarpeettomia välilyöntejä tai isoja kirjaimia. Tämä johtuu siitä, että Roblox-koodit ovat kirjainkoon herkkä ja järjestelmä ei tunnista niitä, jos niitä ei syötetä oikein. Tästä on kyse kaikissa Protube Race Clickerin aktiivisissa koodeissa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Roblox oppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up