Rukousjärjestelmä selitetty Kääpiölinnoituksella

Dwarf Fortress on yksi yksityiskohtaisimmista hiekkalaatikkopeleistä, joita koet. Niille, jotka nauttivat pelien luomisesta, tämä peli on ilo yhdistelmällä yrityksen rakenteita. Vaikka tässä pelissä on useita rotuja, kääpiöt ovat tuottavimpia. Siksi on tärkeää varmistaa, että heidän Onnellisuuden taso se ei koskaan vähene. Jos et, he alkavat kehittää negatiivisia ajatuksia. Näissä tapauksissa voit auttaa kääpiöitä rauhoittumaan rakentamalla a Temppeli. Jossa he voivat tarjota omansa Rukoukset ja säilyttää järkensä. Se ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin luulet. Lue tämä opas kuitenkin loppuun ja ota selvää, kuinka kääpiöt rukoilevat kääpiölinnoituksessa.

Kuinka kääpiöt rukoilevat kääpiölinnoituksessa?

Kuvan lähde - Sokea mies (YouTube) Kuten yllä mainittiin, sinun on rakennettava temppeli, jotta linnoituksesi ihmiset voivat vierailla siinä. Kun rakennat temppeliä, voit valita sen a Yleinen joka on omistettu millekään tietylle jumaluudelle. Tai voit vihkiä temppeli tietylle jumaluudelle koska jotkut siirtokunnan osat ovat äärimmäisen uskonnollisia yhden jumaluuden mukaan. Joten jos jotkut kansalaiset eivät rukoile kääpiölinnoituksella, koska sinun ei tarvitse rakentaa heidän uskontonsa Jumalalle omistettua temppeliä.
Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia jumaluuden vihkimisestä temppeliin. Tämä johtuu siitä, että kansalaiset kysyvät sinulta jumalustaan, jos he haluavat rukoilla kääpiöiden vartiossa. Toinen asia, joka tulee muistaa tässä, on, että rukousuhri toimii eri tavalla Linnoitustila Se on sisällä Seikkailutila kääpiölinnoituksesta. Linnoitustila keskittyy kansalaisten tuottavuuteen, kun taas Adventure-tilassa on kyse tutkimisesta. Jos kansalaiset ovat järkeviä, vain he voivat suorittaa tehtävänsä täydellä antaumuksella. Joten rukoileminen on tärkeä asia linnoitustilassa. Seikkailutilassa rukousten esittäminen ei ole niin tärkeää, koska sillä ei ole mitään tekemistä mielenterveyden kanssa. Sitä paitsi ne ovat jo siellä Temppelit poikivat maailmasta seikkailutilassa omistettu tietylle jumalalle. Siinä on kaikki siitä, kuinka rukousjärjestelmä toimii kääpiölinnoituksessa. Sillä välin olet täällä, muista katsoa muita Pelioppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up