Rust FOV Command Selitetty - Relow Game

Rust on moninpeli, jossa selviytymisessä kaikki käy. Metsässä ollessasi et vain sinä ole valmis selviytymään. On myös muita pelaajia. Varmista, että olet valmis kaikkeen ja kaikkeen, mitä sinulle tulee. No, älä huoli, sinulla on käytössäsi tässä pelissä aseita, jotka auttavat sinua selviytymään koko istunnon ajan. Vaikka tulevan uhan suunta on täysin epävarma, on olemassa tapa korjata tämä. Kuten tiedät, on olemassa a Konsoli saatavilla, jonka kautta voimme muokata pelin parametreja tiettyyn rajaan asti. On yksi sellainen Näkymäkenttä -komento saatavana ruosteena, jota voit käyttää paremman näkyvyyden parantamiseksi. Lue tämä opas loppuun saadaksesi lisätietoja.

Mikä on FOV-konsolin komento Rustissa?

Niille, jotka eivät tiedä, FOV (näkökenttä) se on sinun näkökulmasi maailmaan tietystä pisteestä. Kaikissa FPS-peleissä FOV:llasi on merkitystä, kun sinulla on ase varustettuna. Parempi FOV tarkoittaa parempaa tavoitteen hallintaa. Joten tässä on komento, joka pienentää FOV:si Rustia pelatessa: graphics.vm_fov_scale false

Sinun tarvitsee vain avaa konsoli painamalla F1 ja anna yllä oleva komento. Tämä pienentää välittömästi FOV-arvoa antaen sinulle laajemman näkökulman. FOV-oletuskomento ruosteessa on "graphics.vm_fov_scale tosi". Voit antaa tämän FOV-komennon asettaaksesi sen oletusasetukseksi, jos et ole tyytyväinen pieneen FOV-tilaan. Tässä on joitain muita tärkeitä konsolikomentoja, joita voit käyttää Rustissa:

  • ruoho.väärin – Poista ruoho käytöstä
  • ruoho.on totta – Ota ruoho käyttöön
  • gui.show – Käyttöliittymä on aktivoitu
  • gui.hide – Käyttöliittymä on poistettu käytöstä
  • net.connect "Palvelimen IP" – Yhdistää sinut suoraan palvelimen IP-osoitteeseen
  • net.irrota yhteys – Katkaise yhteys palvelimeen
  • net.reconnect – Muodostaa yhteyden uudelleen edelliseen palvelimeen.

Olemme linkittäneet viitteellesi YouTube-videon Zypic paremman ymmärtämisen vuoksi. Tämä kattaa kaiken Rust FOV -komennosta. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Ruosteenkestävät ohjaimet Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up