Selitys Goose Goose Duckin historiasta

Goose Goose Duckista on nopeasti tullut yksi pelatuimmista massiivisista moninpeleistä Once Us -pelin jälkeen. Yksi sen suosion syistä johtuu BTS-tähdestä. Yksi kuuluisimmista korealaisista bändin jäsenistä striimaa peliä livenä marraskuussa 2022. Siitä lähtien peli on luonut järjettömän paljon hypeä. On melko selvää, että pelin pääpaino on kylmän sodan taistelussa ankkojen ja hanhien välillä. Mutta mitä pelaajat eivät tiedä, ovat tapahtumia, jotka sytyttivät taistelun. Tämä opas näyttää sinulle tarinan Goose Goose Duck -ankan takana.

Mikä on Goose Goose Duckin tarina

Pelin virallisen trailerin alusta lähtien meille näytetään, että hanhien ja ankkojen välillä oli tuntematon konflikti. Asia vaiennetaan, kun molemmat allekirjoittivat rauhansopimuksen. Mutta se oli vain toistaiseksi! Heti kun hanhet ovat käynnistäneet avaruusohjelman, yleinen ankka näyttää olevan raivoissaan. Sitten hän lähettää ankka-agentteja, jotka ovat naamioituneet hanhiksi. Tämä saa lopulta peitelliset ankat syyllistymään armottoman ja loputtoman hanhien tappamiseen. Emme tiedä tarkkaa syytä tähän. Mutta Goose Goose Duckissa on jokin perinne, joka tukee sitä.

Jokaisella tarinalla on kaksi puolta. Vaikka peli esittää ankkoja pahiksi, meillä ei ole aavistustakaan, mikä tai kuka aloitti kiistan. Voimme olettaa, että se oli suhteeton pieni väärinkäsitys tai kulttuurierot, jotka johtivat kiihkeään keskusteluun. Tai se oli luultavasti klassinen rakkaustarina, joka kiristi ikuisesti ankkojen ja hanhien välistä suhdetta. No, nämä ovat vain arvauksia. Mitä tarkalleen tapahtui, joka johti tähän päivään, jää nähtäväksi. Tämä on kaikki, mitä tiedämme Goose Goose Duck's Loren historiasta. Lisää tällaisia ​​oppaita löytyy meidän GGD-osasto Juuri täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up