Seoul Apocalypse -tasoluettelo: kaikki merkit paremmuusjärjestykseen

Super Awesomen kehittäjät julkaisivat Seoul Apocalypsen marraskuun alussa 2022. Peli on AFK RPG. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti, että siinä on kaikki tavallisen roolipelin ominaisuudet. Sillä on kuitenkin automaattinen taistelu ja rajoitettu hallinta omaan hahmoonsa. Jos olet uusi tässä pelissä ja haluat tietää parhaat hahmot valittavana, olet oikeassa paikassa. Tässä on Seoul Apocalypse -tasoluettelomme.

Table
  1. Seoul Apocalypse -tasoluettelo: kaikki hahmot parhaasta huonoimpaan
    1. Tasosijoitukset selitetty

Seoul Apocalypse -tasoluettelo: kaikki hahmot parhaasta huonoimpaan

Merkki
Taso
Weng S Volley S Flaming Fist S Tuplapistooli HS Volley BS Sakset S Tra S Han S Spike S Voimistelija S Firebug S Bruce Kang S Jason A Kirves Iskusotilas Brian Kim Ihmeellinen miekkasoturi Räjäytysasiantuntija Turvavartija Kyborgi MK 2 Ihastusasiantuntija A Katukiväärimies A Baldo A Miekkailu Kiz Nuha A Takki B Kaksisävyinen B Herra Pumppu B Kendo B Isokarhu B Kokki Choi B Jelena B Pwangko B Mekaanikko DB Crux B Shamaani B Neula B Maila B Paskiainen B Napakynä B Tohtori HC Fortunato C Jin C Jumbo C Thunder C Mr Paper C Lee Ga D Arpi D Emma D Kiviterä D Penny D Skalpeli D Tiikeri D D Mooses D Kruunu D

Tasosijoitukset selitetty

Seoul Apocalypsessa on erilaisia ​​tasoja jokaiselle hahmolle. On tärkeää, että valitset hahmosi ottaen huomioon myös heidän sijoituksensa. Jos et tiedä mitä kukin taso tarkoittaa:

S taso

Tämän tason alapuolelle tulevat pelin parhaat tällä hetkellä saatavilla olevat hahmot. Sinun pitäisi ehdottomasti saada heidät tekemään joukkuestasi lyömättömän.

Taso A

Nämä hahmot ovat erittäin hyödyllisiä, kun et ole vielä avannut S-tason lukitusta. Ne ovat täydellinen varavaihtoehto tasolle S.

Taso B

Tämän tason hahmot voivat osoittautua erittäin hyödyllisiksi pelin alkuvaiheessa. Kuitenkin, kun aloitat edistymisen, sinun tulee siirtää niitä nopeasti.

Taso C

Ainoa asia, joka tällä tasolla on, on ylivoima alempaan tasoon nähden. Ne voivat kuitenkin olla luotettavia tietyissä pelitiloissa.

D taso

Tämä taso on yksinkertaisesti huonoin vaihtoehto sinulle. Ainoa syy, miksi lisäsimme ne luetteloon, on välttää niitä! He ovat kauheita taistelussa eivätkä tarjoa apua ollenkaan. Ainoa syy, miksi voin ajatella lisääväni heidät joukkooni, on se, että minulla ei ole ketään muuta metsästettävää. Se tiivistää oppaamme parhaalla Soul Apocalypse -tasoluettelolla. Lisää vinkkejä ja temppuja löydät sivuiltamme Player Tweak -sivu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up