"Seuraavan säikeen" korjaaminen epäonnistui Witcher 3:ssa

Witcher 3:ssa ei ole vain päätarina, vaan myös paljon sivutehtäviä pelaajien suoritettaviksi. Yksi merkittävimmistä on "Following the Thread". Se on sivutehtävä, johon osallistuu Lambert, Geraltin vanha ystävä. Sinun on autettava Lambertia kostamaan hänen läheisen ystävänsä, Aidenin, Witcherin kuolema. Koska monet uudet pelaajat ovat alkaneet pelata seuraavan sukupolven päivitystä, he valittavat, että tämä tehtävä epäonnistuu ennen kuin se edes alkaa. Ymmärrämme, kuinka turhauttavaa tämä on, ja siksi meillä on sinulle ratkaisu. Tässä on syy, miksi saat "Following The Thread Failed" -virheen Witcher 3:ssa ja korjauksen siihen.

Table
  1. Miksi "Follow the Thread" epäonnistuu Witcher 3:ssa? [Reasons]
    1. "Seuraavan ketjun" korjaaminen epäonnistui

Miksi "Follow the Thread" epäonnistuu Witcher 3:ssa? [Reasons]

On monia syitä, miksi tämä tehtävä voi epäonnistua. On mahdollista, että haku voidaan estää kokonaan, jos et ole varovainen. Witcher 3:lla on laaja päätarina ja myös monia sivutehtäviä. Jotta jotkin niistä eivät törmää, peli antaa sinun suorittaa yhden tehtävän kerrallaan. Tämä tarkoittaa, että mikään vanha tehtävä ei toimi tai yksinkertaisesti epäonnistuu. Ratkaisu tähän tilanteeseen on melko yksinkertainen. Lue alta saadaksesi selville.

"Seuraavan ketjun" korjaaminen epäonnistui

Sinun on suoritettava päätehtävä - Destination: Skellige päästäksesi "Seuraa ketjua". Myös "Meat for Sale" -tehtävä Skelligessä epäonnistuu, jos aloitat ensin "Following The Thread' Fail in Witcher 3". Varmista siis, että suoritat tehtävän saarella ensin, muuten saatat suorittaa sen ikuisesti. Toinen syy "Following The Thread" epäonnistumiseen Witcher 3:ssa on se, että aloitat "Ugly Babyn" ennen sitä. Tämä on tarinan päätehtävä, joka tulisi suorittaa vasta Lambertin tehtävän suorittamisen jälkeen. Jos et, et voi koskaan suorittaa "Follow the Thread" -tehtävää ilman varmuuskopiota. Turvallisuuden vuoksi tallenna edistymisesi jokaisen pääjutun tai sivutehtävän jälkeen. Jos tehtävä epäonnistuu, voit aina palata ja korjata virheesi. Siinä on kaikki mitä sinun tulee tietää Witcher 3:n "Follow the Thread" -virheestä. Jos tästä oppaasta oli apua, tutustu Taikuri 3 sivu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up