Shokin tai Shockin käyttäminen Atomic Heartissa

Kun tutkit vaihtoehtoista Neuvostoliiton kybertodellisuutta Atomic Heartissa, saat käyttöösi erilaisia ​​kykyjä. Shock tai Shok (venäläisellä aksentilla), kuten pelissä on kirjoitettu, on yksi ensimmäisistä polymeeritaidoista, jotka voit avata varhain. Koska robotit ovat herkkiä sähkölle, on selvää, että tämä voi olla hyödyllinen taistelutyökalu ja apuohjelma. Vaikka taistelun lisäksi voit käyttää sitä myös moniin muihin tarkoituksiin. Mutta useimmat pelaajat ovat hieman hämmentyneitä Shokin taidon käyttämisestä. Älä huoli, tutustu oppaaseemme Shokin tai Shockin käyttämisestä Atomic Heartissa.

Table
  1. Shokin käyttäminen Atomic Heartissa (Shock-taito)
    1. Kuinka avata Shock tai Shok -taito
    2. Kuinka päivittää Shock-taitoa Atomic Heartissa

Shokin käyttäminen Atomic Heartissa (Shock-taito)

Shokki tai shokki on ensimmäinen polymeeritaito saat tai avaa lukituksen pelissä. Kuten edellä mainittiin, sitä voidaan käyttää moniin muihin tarkoituksiin kuin robottien tuhoamiseen. Shok-taito ei kuluta energiaa tai ammuksia. Huomaa kuitenkin, että sillä on lyhyt jäähdytys Shokin käytön aikana. Sinun tarvitsee vain tähtää ja painaa näppäintä tai ohjauspainiketta käyttääksesi Shock-kykyä Atomic Heartissa. Kun painat Shock-kyvylle määritettyä näppäintä, Charles-hansikas laukaisee salaman mitä tahansa tähtäät. Joten tässä ovat oletusnäppäinyhdistelmät tai painikkeet Shockin käyttämiseen kaikilla tuetuilla alustoilla:

  • Windows PC:t: Tähtää ja osu V-näppäin käyttää Shok-hyökkäystä.
  • Xbox Series X | S&One: Tähtää ja osu Y-painiketta ohjaimessa Shokin käyttöä varten.
  • PS5 ja PS4: Tähtää ja osu Kolmion painike käytä Shokia.

Voit käyttää Iskua lukituksen avaamiseen Magneettiset lukot koko pelin ajan. Voit myös käyttää Shokkia erilaisten koneiden aktivoimiseen tai deaktivointiin. Mutta tätä polymeerikykyä voidaan käyttää myös a taisteluväline eri skenaarioissa. Koska se ei kuluta energiaa eikä ammuksia, voit käyttää sitä porrastaa robottivihollisia. Kun olet ottanut ne alas, poista ne erilaisilla hyökkäyksillä tai komboilla. Voit myös käyttää Shokia parantaa itseäsi, kun kohtaat suuria robottiryhmiä. Tämä saattaa Tallentaa ammuksiasi vaikeina aikoina.

Kuinka avata Shock tai Shok -taito

Voit avata tai hankkia Shock-kyvyn vain etenemällä tarinan läpi. Sinun on jatkettava tarinan edistymistä, kunnes tapaat NORA etsinnän aikana Toveri Petrov Kautta Kasvi 3826. Heti kun tapaat NORA-kioskipäivityssaat Kyky ravistaa perustasolla.

Kuinka päivittää Shock-taitoa Atomic Heartissa

Voit avata lukituksen samalla tavalla kuin NORA myyntiautomaatti parantaa Shokin taitoa. Löydät heidän kioskensa useista päivittää terminaalit JA Turvallisia taloja. Joten suosittelemme, että katsot ja tutkit satunnaisia ​​ovia. Voit käyttää Neuropolymeria päivittääksesi Shokin ja muita taitoja NORAn avulla. Siinä on kyse Shokin tai Shokin käyttämisestä Atomic Heartissa. Jos pidät tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka käyttää skanneria, kuten tavaroiden heittäminen, kuinka muuttaa FOVJA Lisäksi Atomic sydänoppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up