Sienipata Minecraftissa: miten se tehdään

Sienikeitto Minecraftissa se on ruoka ja se on erittäin helppo valmistaa. Tässä pelissä voit tehdä paljon aktiviteetteja, kuten kalastusta, kaivostoimintaa, askartelua ja paljon muuta. Sinun on kuitenkin pidettävä omaasi silmällä nälkä baari. Kovan työpäivän aikana nälkämittari tyhjenee jatkuvasti. Palauttaa nälkäpisteitä ja nälän kyllästymispisteet, voit kuluttaa monenlaisia ​​syötäviä tässä pelissä.

Kuinka tehdä sienipata Minecraftissa

Tässä pelissä on lukemattomia ainesosia, joita voit kerätä. Tarvitset kaksi ainesosaa tähän reseptiin.

  • Punainen sieni
  • Ruskea sieni

Voit päästää heidät sisään Sienibiomit, tummat tammimetsät, suot, vankityrmät ja Alankomaat. Siksi voit kasvattaa niitä hämärässä valaistussa paikassa saadaksesi lisää niitä. Tarvitset myös a Kulho, ja voit luoda sen käyttämällä kolme puista lankkua. Nämä lankut voidaan valmistaa mistä tahansa saatavilla olevasta puulajista, kuten tammesta, kuusesta, koivusta ja muusta. Tee sienipata avaamalla omasi käsityöläinen menu, laita punainen sieni, ruskea sieni ja kulho sisään käsittelyverkko, ja ruokasi on valmis. Toinen tapa saada tämä muhennos on lypsäminen the Sieni lehmä tyhjällä kulholla. Nämä lehmän muunnelmat ovat erittäin harvinainen ja ovat yksinoikeudella Sienibiomi.
Kun olet luonut sen, voit siirtää sen omaasi Kuuma baari. Jos haluat nauttia tämän muhennoksen, valitse se Hotbarissa ja pidä painiketta painettuna käytä painiketta. Palauttaa 6 nälkäpistettä ja 7,2 nälkäkyllästyspistettä, mikä tekee siitä erinomaisen toimeentulon. Kun olet syönyt muhennoksen, kulho palaa varastoon ja voit käyttää sitä uudelleen valmistaaksesi lisää. Se on kaikki meiltä sienipatannuksen tekemisestä Minecraftissa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka estää vesi jäätymästä tai Kuinka saada merilevääkäy meillä Minecraft-osio pian.

Table
  1. Kuinka tehdä sienipata Minecraftissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up