Silmälasien välilevyn asentaminen Oculus Quest 2:ssa ja 1:ssä

Oculus Quest 1 & 2 on tehnyt monien pelaajien pelikokemuksesta entistä paremman. Tällä VR-kuulokkeella voit pelata erilaisia ​​pelejä langattomasti ja uppoutua Meta-maailmaan. On kuitenkin joitain vikoja, joita pelaajat kohtaavat maailmanlaajuisesti. Käyttäjät, joilla on optisia laseja, eivät pysty käyttämään tätä laitetta oikein. Ja ne päätyvät myös naarmuuntamaan laitteen linssejä. Mutta älä huoli, lasien välilevy on ratkaisu tähän ongelmaan, joka voi olla hyödyllinen. Joten jos sinulla on ollut ongelmia saman ongelman kanssa, autamme sinua korjaamaan sen. Tässä artikkelissa opastamme sinut vaiheiden läpi asenna Glasses Spacer Oculus Quest 2:een ja 1:een ja auttaa sinua käyttämään sitä helposti.

Silmälasien välikkeen asentaminen ja käyttö Oculus Quest 2:ssa ja 1:ssä

Kuten edellä mainittiin, Oculus Quest 2:n ja 1:n käyttäminen lasien kanssa tarvitset objektiivin välikappaleen. Tämä on yksi lisävarusteista, jotka löydät itse laitteen laatikosta. Asenna välilevy noudattamalla alla lueteltuja vaiheita ja olet valmis.

  • Ota Oculus ja yritä irrottaa kasvojen vaahtomuovityyny. Voit tehdä tämän painamalla ensin kevyesti vastaanottimen yläkeskusta ja yrittämällä vetää vaahtomuovityyny pois.
  • Tee seuraavaksi sama nenän alaosan muodon kanssa ja se tekee tempun.
  • Ota seuraavaksi lasien välilevy ja kiinnitä se puhelimeesi. Paina kevyesti, kunnes kuulet napsahduksen.
  • Ota seuraavaksi vaahtomuovityyny ja kiinnitä se takaisin Oculus-laitteeseen.

Lue myös | Kuinka pelata Steam-pelejä Oculus Quest 2:lla
Nyt voit helposti pukea optiset lasisi käyttääksesi Oculus Quest 2:ta ja 1:tä. Varmista kuitenkin, että lasisi koko on pienempi 145mm leveä ja 50mm korkea. Muuten lasisi eivät mahdu vastaanottimeen. Tämä kattaa kaiken Spacerin asennusprosessiin liittyvän. Kun olet täällä, tarkista se kuinka ladata ilmaisia ​​pelejä meta quest 2:ssa helposti. Jos haluat lisää vinkkejä ja temppuja, katso muut Videopelioppaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up